Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Απορρίφθηκε το αίτημα του ΠΑΟΚ – Αντιδρά ο «Δικέφαλος»


Απορρίφθηκε το αίτημα του ΠΑΟΚ – Αντιδρά ο «Δικέφαλος»

Δεν έγινε δεκτό απ' την ΕΣΑΠ το αίτημα του ΠΑΟΚ για αναβολή του ματς με τον Παμβοχαϊκό. «Βουνό» το πρόγραμμα για τον «δικέφαλο». Αντιδρά με συνέντευξη Τύπου.

Κανονικά ορίστηκε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παμβοχαϊκό για την Πέμπτη (14/1) στις 21:00 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Volleyleague, παρά το αίτημα του Δικέφαλου για αναβολή.

Οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν την αναβολή του παιχνιδιού, με βάση άρθρο της προκήρυξης του πρωταθλήματος, που τους δίνει το δικαίωμα σε περίπτωση που απουσιάσει έστω και ένας διεθνής αθλητής για υποχρεώσεις με την εθνική της χώρας του.

Στην συγκεκριμένοι περίπτωση θα απουσιάσουν δύο βασικοί τους παίκτες, οι Χαβιέρ Χιμένες και Ρονάλντο Σεπέδα, λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα της Κούβας για το προολυμπιακό τουρνουά (8/10 Ιανουαρίου) και θα επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη (13/1)

Οι διοικούντες του «ασπρόμαυρου» ΤΑΑ συγκάλεσαν έκτακτη συνέντευξη Τύπου το Σάββατο (9/1), με βασικό θέμα την απόρριψη του αιτήματος.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να δώσει δύο παιχνίδια μέσα σε 48 ώρες.

Την Πέμπτη (14/1) ορίστηκε το ματς με τον Παμβοχαϊκό, ενώ το Σάββατο (16/1) στις 18.00 θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Και τα… βάσανα δεν τελειώνουν εκεί, αφού τρεις μέρες αργότερα (Τρίτη 19/1) θα αντιμετωπίσουν την Τρεντίνο για το Champions League.

Σε όλα αυτά συμπεριλαμβάνονται και δύο ταξίδια μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα, αφού τα ματς με Παμβοχαϊκό και Τρεντίνο είναι εκτός έδρας.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ: «Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου στις 18.00 στο γυμναστήριο “Γ.Τριαντάφυλλος” του Δήμου Βέλου Βόχας θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League “Πάμε Στοίχημα”.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: «Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ θα παραθέσει το Σάββατο 10 Ιανουαρίου και ώρα 15.30 στο PAOK Sports Arena συνέντευξη τύπου με βασικό θέμα την απόρριψη του αιτήματος του ΠΑΟΚ, για αναβολή του εκτός έδρας αγώνα με τον Παμβοχαικό, από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Volleyleague».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: