Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Νέλσον: «Όλη τη σεζόν ήμουν τραυματίας στον Παναθηναϊκό»


Νέλσον: «Όλη τη σεζόν ήμουν τραυματίας στον Παναθηναϊκό»

Στην αποκάλυψη πως όλη την περσινή σεζόν ήταν τραυματίας προχώρησε ο ΝτεΜάρκους Νέλσον μετά την ήττα της Ουνικάχα Μάλαγα από τον Παναθηναϊκό.

Ουδέποτε έφτασε στο 100% την περσινή σεζόν ο ΝτεΜάρκους Νέλσον, όπως αποκάλυψε μετά την ήττα της Ουνικάχα Μάλαγα από τον Παναθηναϊκός.

Ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε πως ήταν τραυματίας όλη τη χρονιά, ενώ όσον αφορά το ματς τόνισε πως οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη, καθώς εκμεταλλευτήκαν τα λάθη των Ισπανών αλλά και τις χαμένες βολές του ίδιου.

«Ήταν ωραίο που επέστρεψα εδώ και σε αυτό το επίπεδο. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη αν είχα βάλει τις βολές και αν είχαμε πάρει τα ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και έτσι πήρε τη νίκη», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Nova ο ΝτεΜάρκους Νέλσον.

Στη συνέχεια, ερωτήθηκε για την περσινή χρονιά στον Παναθηναϊκό: «Πέρυσι έπαιζα τραυματίας όλη τη σεζόν. Αυτό το ήξερε το προπονητικό και το ιατρικό επιτελείο. Ήταν κάτι που δεν ήθελα να το πω προς τα έξω, αλλά χρειάστηκε να το κάνω όλη τη σεζόν. Φέτος είμαι καλύτερα, νιώθω καλά και θέλω να αποδείξω πως μπορώ να κάνω πράγματα και να ανταπεξέλθω σε αυτό το υψηλό επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: