Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Τούντορ: «Δεν τελείωσε ο κόσμος»


Τούντορ: «Δεν τελείωσε ο κόσμος»

«Προσπέρασε» την ήττα από την Καλλονή ο Ιγκόρ Τούντορ ο οποίος ανέφερε ότι έχει η ομάδα την ευκαιρία να αποδείξει ότι είναι σε καλή καστάσταση.

«Χάσαμε μετά από πόσες μέρες… Είναι 30 ή 40… Δεν τελείωσε και ο κόσμος… Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα οκ»!

Με τον τρόπο αυτό ο Ιγκόρ Τούντορ σχολίασε την ήττα του ΠΑΟΚ από την Καλλονή στο Κύπελλο και την κριτική που έχει ασκηθεί λόγω αυτής.

«Ξέρω ότι εδώ στον ΠΑΟΚ υπάρχει αυτή η φιλοσοφία μετά από ήττες. Αλλά δεν είναι έτσι. Μετά από μια ήττα δεν έρχεται το τέλος του κόσμου», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την αναμέτρηση και την ήττα κόντρα στην Καλλονή:

«Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Αλλά έτσι γίνεται στο ποδόσφαιρο. Κυριαρχήσαμε αλλά οι λεπτομέρειες μετράνε. Αυτοί έβαλαν δυο γκολ, το ένα από στημένο και το άλλο από κόντρα, ενώ εμείς δεν ήμασταν καλοί στα τελευταία 25 μέτρα προς την εστία τους. Είχαμε πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών και εκεί πρέπει να δουλέψουμε. Δεν παίξαμε άσχημα, είχαμε κυριαρχία και κατοχή, αλλά έπρεπε να είμαστε πιο επικίνδυνοι».

Για το εάν προβληματίζεται από το γεγονός πως η ομάδα του δεν παρουσιάζει πρόοδο τον τελευταίο καιρό:

«Χάσαμε μετά από πόσες μέρες… Είναι 30 ή 40… Δεν τελείωσε και ο κόσμος… Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα οκ! Ξέρω ότι εδώ στον ΠΑΟΚ υπάρχει αυτή η φιλοσοφία μετά από ήττες. Αλλά δεν είναι έτσι. Μετά από μια ήττα δεν έρχεται το τέλος του κόσμου. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα νέο παιχνίδι και είναι μία νέα ευκαιρία για όλους μας να δείξουμε ότι είμαστε εκεί».

Για τους τραυματίες:

«Ο Ροντρίγκεζ θέλει άλλες 7-10 μέρες για να επιστρέψει. Ο Κόστα και ο Γλύκος θα είναι σύντομα μαζί μας. Τώρα χρειαζόμαστε σκληρή δουλειά και θα έρθουν ευκαιρίες για όλους. Οι καλύτεροι θα παίζουν».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Ήταν ένα πολύ παράξενο παιχνίδι που χάσαμε δεχόμενοι τρία γκολ. Ήταν από τα πιο παράξενα για εμάς. Δεν αξίζαμε να χάσουμε… Ο ΠΑΣ είναι μία ομάδα καλύτερη στην έδρα της, αλλά για τον ΠΑΟΚ δεν είναι το σημαντικό με ποιον παίζει. Έχουμε δείξει ότι με όποιον παίζουμε ή τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΣ είμαστε ικανοί να κερδίσουμε και να χάσουμε και γι’ αυτό δεν είμαι υπερήφανος».

Για την ώρα έναρξης του επόμενου ματς:

«Αν είναι και η ώρα πρόβλημα, τότε δεν πρέπει να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο. Η ώρα δεν έχει σημασία…».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: