Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Ψιθυροι......................

  • Καρδιακά επεισόδια... διαρκείας θα έχουμε φέτος στο Ηράκλειο με τους Τόμας Βίσιο και Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις που έχει φέρει ο Εργοτέλης. Οχι ακριβώς με τους εν λόγω παίκτες, αλλά με τις γυναίκες τους, οι οποίες από τις πρώτες κιόλας βόλτες τους στην Κρήτη έχουν δημιουργήσει πανικό! Για του λόγου το αληθές ρίχτε μια ματιά στην φωτό .

  • Στο "κλαμπ" των παντρεμένων μπήκε και ο Φερνάντο Μπελούτσι. Ο αργεντίνος του Ολυμπιακού ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του, Φλορένσια στο Λος Κιρκίντσος στη Σάντα Φε. Το "παρών" στο μυστήριο έδωσαν οι Λεονέλ Νούνιες, Κριστιάν Λεντέσμα, Σεμπάστιαν Λέτο, αλλά και ο Νάτσο Σκόκο
    Ενας καλός λόγος για να αγοράσουν διαρκείας οι φίλαθλοι του Εργοτέλη είναι η παρουσία στις κερκίδες του Παγκρήτιου της Bάιντα Γκρίκσαϊτε, συζύγου του νέου αποκτήματος της ομάδας Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις!
Για τους παρατηρητικούς... Το όνομα της αθλήτριας του στίβου που βρέθηκε θετική στην 4-methyl-2 hexanamine αποσύρθηκε από τις starting list του διεθνούς μίτινγκ "Θεσσαλονίκη 2009"

Δεν υπάρχουν σχόλια: