Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΙΛΟΤΟ-ΝΑΥΑΓΕΙ ΤΟΥ ΟΠΕΡ?


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
Οι άνθρωποι του Ηρακλή όχι μόνο δεν ανησυχούν για όσα γράφονται στην Ολλανδία για τον Αντρες Οπερ, αλλά χθες του έστειλαν και τα αεροπορικά του εισιτήρια προκειμένου να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή αλλά ξαφνική απαίτηση του Αντρές Όπερ να εισπράξει το 50% των ετήσιων αποδοχών του με την υπογραφή του συμβολαίου (!), μάλλον οδηγεί σε ναυάγιο τις συζητήσεις των δύο πλευρών!Υπάρχουν βέβαια και οι πληροφορίες για την προσπάθεια της Ρόντα που φέρεται να του καταθέσει δελεαστική πρόταση για να τον κρατήσει, αλλά και το ανεπίσημο ενδιαφέρον της Ντεν Χάαγκ που «καραδοκεί» για να τον αποκτήσει.Φήμες υπήρξαν εχθές για εμπλοκή της Ρόντα και της Ντε Χαανγκ.Οσο αναφορά το θέμα Πιλότο οι άνθρωποι του Ηρακλή περιμένουν το φαξ με το συμβόλαιο που έχουν στείλει στον Νούνο Πιλότο με την υπογραφή του 27χρονου μέσου,ο Ολεγκ Προτάσοφ θα έχει μια ακόμη καλή λύση για τη μεσαία γραμμή, αφού ο Νούνο Πιλότο θα αποτελέσει καλό δίδυμο με τον Σερζ Ντιέ.Τελικά οι φήμες για το υποτιθέμενο ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Κοβαλέφσκι δεν υφίσταται.Προτεραιότητα για την ΠΑΕ Ηρακλής έχουν οι μεταγραφές. Πρώτα θα ολοκληρωθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί για τους νέους παίκτες και έπειτα θα ακολουθήσουν οι αποδεσμεύσεις και οι ανανεώσεις των υπόλοιπων παικτών.Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ηλίας Πουρσανίδης, «παλεύει» να ολοκληρώσει συμφωνίες με κάποια συγκεκριμένα ονόματα που έχουν βάλει στο μάτι οι άνθρωποι του Ηρακλή και να ανακοινώσει με βεβαιότητα τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την ομάδα την επόμενη χρονιά.
Κορκόβελος
Σε συνέντευξη που έδωσε στη εφημερίδαο πρώην πράγοντας της ΠΑΕ Ηρακλής μίλησε για όλλους και για όλλα:Έχει αποχωρήσει εδώ και περίπου δυο χρόνια από την ΠΑΕ Ηρακλής. Περίπου… Έκτοτε δεν έχει μιλήσει ποτέ. Είναι η πρώτη του συνέντευξη. Η πρώτη και τελευταία, όπως λέει. Μάλιστα, ακόμη και τώρα είναι πολύς κόσμος, που ρωτάει για τους λόγους αποχώρησης του από το διοικητικό σχήμα του Ηρακλή. Ο Φώτης Κορκόβελος, πρώην σύμβουλος και συνεργάτης του Αντώνη Ρέμου, παραχωρεί μία αποκλειστική συνέντευξη στο “Μ”, λύνοντας τη σιωπή του, ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα. Μιλάει εφ’ όλης της ύλης. Για όλους και για όλα. Στην κυριολεξία, όμως…
- Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δυο χρόνια από τη μέρα που αποχωρήσατε, αλλά πάρα πολύς κόσμος ακόμη αναρωτιέται. Γιατί έφυγε τελικά ο Φώτης Κορκόβελος από τη διοίκηση της ΠΑΕ;“Κατ’ αρχάς για να αναρωτηθεί κανείς, γιατί φεύγει κάποιος, θα πρέπει πρώτα να αναρωτηθεί γιατί μπήκε. Από εκεί ξεκινάει η σωστή προσέγγιση”.
- Γιατί μπήκε τελικά στη διοίκηση ο Φώτης Κορκόβελος;“Όπως θυμάστε, υπήρχε τότε, ένα καλοκαίρι θερμό. Η ομάδα είχε σωθεί στο προηγούμενο πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική. Οι παίκτες ήταν απλήρωτοι, διοίκηση ουσιαστική δεν υπήρχε, φάκελο δεν συμπληρώναμε, η ομάδα κινδύνευε να πέσει κατηγορίες. Κάποια στιγμή, επικοινώνησε μαζί μου ο Αντώνης Ρέμος και μου είπε ότι κάτι πρέπει να κάνουμε. Χωρίς να το σκεφτώ και πολύ, γιατί ανήκω σε μία γενιά που τα έχει δει όλα με τον Ηρακλή, δεν είχα άλλη επιλογή από το να συμμετάσχω στην προσπάθεια αυτή. Έπρεπε να κρατήσουμε ζωντανή την ομάδα, χωρίς μάλιστα να έχουμε πλήρη ενημέρωση για τα οικονομικά”.
- Δεν υπήρχε πλήρης εικόνα των οικονομικών;“Η εικόνα ήταν αυτή που μας είχε δώσει ο κ. Σπανουδάκης. Χαρτιά καμένα, λογιστήρια καμένα και σε όποιον έλεγες καλημέρα, ο Ηρακλής χρωστούσε. Αυτό ήταν το θέμα”.
- Έγινε μία ομάδα, μπήκε μία τάξη, ήρθε να βοηθήσει και ο Αχιλλέας Μπέος…“Όλα αυτά έγιναν βιαστικά. Χωρίς προγραμματισμό, με μόνο στόχο να μπούμε στο πρωτάθλημα και να συμμετάσχουμε. Όσο για τον κ. Μπέο, τον βρήκα μπροστά μου. Δεν ήξερα ότι θα είναι μαζί μας. Δεν θέλω να πω τίποτα με αυτό. Έτσι; Ο άνθρωπος βοήθησε. Δεν το συζητώ. Απλά, για την ιστορία το λέω”.
- Φτάνουμε στο επίμαχο χρονικό διάστημα. Τι μεσολάβησε, τι έγινε και παραιτηθήκατε;“Τι μεσολάβησε…; Κατ’ αρχάς, θα πρέπει να δούμε τι μας ένωνε. Μας ένωνε η αγάπη για τον Ηρακλή. Η κοινή προσπάθεια για να πάει καλά η ομάδα, όμως ως χαρακτήρες και ως τρόπο σκέψης, αλλά και ως αντιμετώπιση προβλημάτων, είχαμε διαφορές. Έχω μάθει να δουλεύω συλλογικά, προφανώς όμως μερικοί από τους ανθρώπους δεν είχαν αυτή τη νοοτροπία, δεν είχαν εμπειρία από συλλογική δουλειά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις για πολλά θέματα. Τίποτα βέβαια δεν έβγαινε προς τα έξω”.
- Όπως…;“Δεν έχει σημασία μεγάλη να μπούμε σε λεπτομέρειες. Θα σας πω ένα παράδειγμα. Η εμπλοκή του Φερέρ στα πράγματα του Ηρακλή. Αυτό άλλος το προσέγγιζε με άλλο τρόπο και άλλος το αντιμετώπιζε με άλλο τρόπο στη διοίκηση. Αυτό πάντως ήταν ένα από τα διοικητικά λάθη της περιόδου εκείνη. Για το πώς αντιμετώπισε δηλαδή ο Αντώνης την εμπλοκή του Φερέρ. Αναγκάστηκε να φύγει ο Γιοβάνοβιτς, που παρεμπιπτόντως για μένα ήταν απόλυτα επιτυχημένος και με τον οποίο είχαμε απίστευτη συνεργασία…”.
- Ήταν λάθος λέτε η εμπλοκή Φερέρ, τότε;“Φυσικά, ήταν λάθος. Είχε φέρει κάποιους παίκτες τότε. Άλλοι βγήκαν, άλλοι δεν βγήκαν. Μετά, το έπαιζε γενικός υπεύθυνος. Καπέλωσε τον προπονητή και τον ανάγκασε με την περίπτωση του Μαρκές να φύγει. Ο Ιβάν τον πίστευε τον Μαρκές, αλλά ήθελε να τον δει σε μία προπόνηση. Δεν ήταν υποτιμητικό”.
- Δεν ήταν όμως μόνο το θέμα Φερέρ, έτσι για να σας κάνει να φύγετε;“Ένα παράδειγμα ήταν. Θα σας πω κάτι άλλο. Υπήρχε μία σύμβαση με μία διαφημιστική εταιρία, που μας έδινε ψίχουλα και είχε πολυετές συμβόλαιο. Η άποψη μου ήταν να σταματήσουμε με αυτή την εταιρία, ανεξαρτήτως της δικαστικής εμπλοκής που θα είχαμε, διότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να κερδίσουμε και να πάρουμε τριπλάσια λεφτά. Υπήρχε ωστόσο άλλη αντιμετώπιση”.
- Δηλαδή;“Υπήρχε η αίσθηση ότι θα χάσουμε τα δικαστήρια. Το θέμα ήταν και ηθικό όμως…”.
- Ηθικό, γιατί;“Κοίταξε να δεις, δεν έχω στοιχεία και αποδείξεις. Δεν μπορώ να πω άλλωστε και περισσότερα. Ωστόσο, δεν σας κάνει εντύπωση γιατί οι υπόλοιπες ομάδες έπαιρναν 250.000 ευρώ και εμείς 150.000 ευρώ; Όπως η Λάρισα για παράδειγμα. Και μιλάμε για την ίδια εταιρία”.
- Επομένως, ήταν αρκετά θέματα διαφορετικά στον τρόπο σκέψης και τη φιλοσοφία…“Δεν αμφισβητώ το ότι όλοι αγαπούν τον Ηρακλή. Λέω, γιατί έφυγα. Δεν απολογούμαι. Άλλο πράγμα όμως αγαπώ τον Ηρακλή, άλλο διοικώ τον Ηρακλή. Έτσι δεν είναι; Δεν γίνεται να αντιμετωπίζονται καταστάσεις στο γόνατο, πρόχειρα και ερασιτεχνικά. Δεν έχω μάθει να δουλεύω έτσι”.
- Στην ανακοίνωση παραίτησης σας, αφήσατε μία πικρία…“Αυτά που σας λέω ήταν οι αιτίες. Η διαφορετική προσέγγιση δηλαδή των θεμάτων. Όταν υπάρχουν αιτίες, υπάρχει και αφορμή. Η αφορμή ήταν ένα προσωπικό θέμα, που είχε δημιουργηθεί με τον Μπάμπη Ξανθόπουλο. Δεν θέλω να τον κατηγορήσω, αλλά δεν θέλω όμως να έχω καμία επαφή μαζί του. Όταν έμαθε ο κ. Ρέμος τι ακριβώς συνέβη και το δίκαιο ήταν 100% μαζί μου, δεν έκανε τίποτα να μη φύγω”.
- Είχατε πάρει την απόφαση να φύγετε πριν από το συγκεκριμένο θέμα;“Όταν έγινε το περιστατικό, δεν μπορούσα να μείνω. Πώς να το πω; Όταν σου θίγουν την προσωπικότητα…”.
- Αν έπαιρνε το μέρος σας ο Αντώνης Ρέμος, θα μένατε; Θα σας άλλαζε άποψη;“Δεν είναι το θέμα αυτό. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μετράς και τους άλλους. Πώς αντιμετωπίζουν μία κατάσταση. Δεν γινόταν όμως να μείνω. Είναι μερικά πράγματα, που είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο”.
- Αν σας γινόταν πρόταση, τώρα να ξαναμπείτε, θα μπαίνατε στο συμβούλιο;“Δεν μου έγινε μία και δυο. Μου έγινε πολλές φορές. Φυσικά, με λάθος τρόπο”.
- Δηλαδή;“Ποιος ήθελε να γυρίσω πίσω στην ομάδα; Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο ο Αντώνης Ρέμος. Άλλοι μ’ έπαιρναν τηλέφωνο. Ανεξάρτητα με το τι θα έκανα εγώ. Θέλω όμως με αυτό να σας δώσω να καταλάβετε κάποια πράγματα. Ότι σε κάποια πράγματα πρέπει να μπεις μπροστά. Όχι, να βάζεις τους άλλους. Δείχνει τρόπο σκέψης και το πώς αντιμετωπίζεις γενικώς τα πράγματα”.
“Θέλω μετοχές…”
- Το σκεφτήκατε να μπείτε δηλαδή ξανά…;“Ορισμένα πράγματα είναι και θέμα χημείας. Όλοι αγαπάμε τον Ηρακλή, αλλά δεν φτάνει αυτό. Δεν έκανα ποτέ με τον Ρέμο παρέα, να είμαι κολλητός. Ούτε με τον Πολύκαρπο, τον Χαΐτογλου και τον Ξανθόπουλο. Ο Ξανθόπουλος με τον Πολύκαρπο, τον Αγγελάκη και τον Ρέμο ήταν παρέα”.
- Δεν επιστρέφετε δηλαδή;“Αυτό είναι το θέμα μας; Κοιτάξτε να δείτε, όταν μπήκαμε βάλαμε κάποια χρήματα. Τρεις βάλαμε τα ίδια χρήματα και άλλοι δυο έβαλαν λιγότερα. Με αυτά κάναμε, ότι κάναμε. Στην αρχή. Κάποια στιγμή, ενεπλάκη ο Μυτιληναίος. Πληρώνω, δεν πληρώνω, το χρέος μου. Απ’ ότι πληροφορήθηκα, είχε ειπωθεί, ότι δίνει τις μετοχές στον Ρέμο. Είχε βάλει όρο. Αφού είχαμε μπει βεβαίως στην ΠΑΕ. Μέσω Σπανουδάκη, ότι τις δίνει στον Ρέμο. Εγώ, τα χρήματα, που έβαλα, δεν τα ζήτησα ποτέ πίσω. Μέχρι το σημείο, που άκουσα να ψιθυρίζεται η πώληση των μετοχών, πρόσφατα. Τα χρήματα δεν τα έβαλα για να πουληθεί ο Ηρακλής. Από τη στιγμή που θα πουληθεί, αν πουληθεί η ΠΑΕ, τότε όχι απαιτώ τα χρήματα μου, αλλά θέλω να μου δοθούν μετοχές. Για να είμαι καθαρός. Βάλαμε τα χρήματα, έφυγα εγώ, έφυγε ο Ξανθόπουλος. Ο καθένας για δικούς του λόγους. Τι γίνεται όμως τώρα; Πώς θα λογαριαστούν; Θα γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου; Λέω το εξής. Είναι αλήθεια, αυτό που ειπώθηκε, ότι ο Μυτιληναίος δίνει τις μετοχές μόνο στον Ρέμο; Οι υπόλοιποι, τι θα γίνουν; Ο Ρέμος δεν έχει συνεργάτες; Ο Ρέμος θα επιστρέψει τα χρήματα; Προσέξτε, δεν θέλω από τον Ηρακλή λεφτά. Θέλω μετοχές. Όχι απαιτώ. Δεν μπορείς όμως να μου ζητάς να γυρίσω πίσω. Ως τι; Ως μέτοχος; Ως φίλος σου; Δεν γυρίζω πίσω. Δεν έχω επαφές αυτή τη στιγμή”.
- Δεν υπήρξε επικοινωνία με τον Αντώνη Ρέμο; Δεν έχετε μιλήσει καθόλου, από τη μέρα που φύγατε;“Με πήρε μία φορά μόνο τηλέφωνο, ξέροντας την πικρία μου, γιατί δεν πήρε θέση κανείς στο θέμα με τον Ξανθόπουλο, όχι δημόσια, αλλά στο συμβούλιο. Με πήραν για να δώσω εγγυητική τραπέζης. Ουσιαστικά, αυτά, δεν τα λέω για να προκαλέσω τίποτα. Οφείλω όμως να πω την αλήθεια, γιατί κυκλοφορούν διάφορα σενάρια. Το λέω πάλι. Άλλο αγαπώ τον Ηρακλή, άλλο διοικώ. Είναι καλός τραγουδιστής, καταπληκτικό παιδί, είναι Ηρακλειδέας, έχει τρομερές δημόσιες σχέσεις, αλλά μέχρι εδώ”.
- Όταν επισκεφτήκατε τη Μίκρα, τότε; Για ποιο λόγο έγιναν οι επαφές;“Μία φορά συνέβη αυτό. Ήταν τότε που έφυγε ο Ξανθόπουλος και μάλιστα είχαν μία επιφύλαξη, μήπως τυχόν τους κατηγορήσει ο κόσμος, μήπως σκεφτεί ο Ξανθόπουλος ότι έφυγε αυτός και πήγα εγώ. Για την εγγυητική τραπέζης είχα πάει. Για να μάθω τι με θέλουν. Δεν είχα πλέον πρόβλημα να πάω”.
“Η πολιτική του ‘yes man’”
- Ειπώθηκε από την πλευρά του προέδρου ότι έχει μείνει μόνος του και ότι δεν έχει ανθρώπους, που να βρεθούν κοντά του να τον στηρίξουν…“Είναι επιλογή του. Ποιο είναι το μοντέλο, που διοικεί; Υπάρχουν διάφορα μοντέλα. Πώς εννοεί τους συνεργάτες; Τεχνοκράτες; Ανθρώπους που αγαπούν τον Ηρακλή; Ερασιτέχνες; Αν δεν περιγράψεις ένα μοντέλο, οργανωτικά, πώς θέλεις να διοικήσεις και λες έχω μείνει μόνος μου, έχεις κανένα μοντέλο; Νομίζω, υπάρχει διοικητική πολιτική, αλλά είναι σ’ ερασιτεχνικό επίπεδο. Ανάλογα, με το τι μας προκύπτει, το αντιμετωπίζουμε. Έτσι, το βλέπω, μπορεί να κάνω και λάθος. Ποιο είναι όμως το μπάτζετ φέτος; Στα 4 εκ. Ευρώ, ειπώθηκε. Του Πανιωνίου, του Πανθρακικού; Πέρσι, ήταν μεγαλύτερα από του Ηρακλή. Όταν δίνεις 15 ευρώ, παίρνεις κινέζικο, δεν παίρνεις prada. Θα πάρεις μαϊμού. Δεν κατηγορώ τον Ρέμο, αλλά δεν μπορούμε να δημιουργούμε προσδοκίες, από τη στιγμή που δεν έχουμε χρήματα”.
- Δηλαδή, ήταν λάθος η δήλωση του αρχικού στόχου για πεντάδα ή Κύπελλο;“Εγώ θέλω για τον Ηρακλή, να πάρουμε το πρωτάθλημα. Άλλο όμως τι θέλω, άλλο τι δηλώνω και άλλο τι μπορώ να κάνω, χωρίς να σημαίνει αυτό, ότι δεν μπορείς να το πετύχεις, έτσι;”.
- Δεν πρέπει να επιστρέψει κάποια στιγμή μόνιμα εκεί που αξίζει ο Ηρακλής;“Ναι και εγώ το θέλω, αλλά με τί τρόπο. Πάρα πολύ το θέλω. Εμείς πήγαμε και ρυθμίσαμε τα χρέη. Υπάρχει ισονομία στον αθλητισμό; Πληρώσαμε, μπήκαμε στη ρύθμιση και δίνουμε τις δόσεις. Οι επιλογές είναι οι εξής. Ή μπαίνεις στη ρύθμιση ή προσφεύγεις στα φορολογικά δικαστήρια. Αμφισβητείς τα νούμερα. Ο ΠΑΟΚ σε ποια από τα δυο πήγε; Δημιουργείς προϋποθέσεις για να ανταγωνιστούμε τον αντίπαλο μας επί ίσοις όροις; Είναι μία μεγάλη απορία μου. Δεν ξέρω. Ψάξτε το. Δεν το λέω γιατί έχω κάτι με τον Ζαγοράκη. Πολύ καλά έκαναν, αφού μπόρεσαν και το χειρίστηκαν έτσι. Ο Ηρακλής παίζει όμως με τους ίδιους όρους; Ο Άρης συμβιβάστηκε, η ΑΕΚ επίσης. Οι όποιες ομάδες εκμεταλλεύτηκαν το νόμο για τις ρυθμίσεις. Εμείς είχαμε έναν βρόγχο στο λαιμό μας. Μας δόθηκε κρατική χορηγία; Πήραμε; Δηλαδή “yes man”; Αυτή ήταν η πολιτική του Αντώνη Ρέμου. Δεν επαναστατείς, όταν τη στιγμή που ο ανταγωνιστής σου παίρνει αυτό, οι πάντες παίρνουν χορηγίες και εσύ λες ότι πάμε μόνοι μας…; Τι να πω; Εγώ είχα πει να πάμε τα κλειδιά στον κ. υφυπουργό, Γιάννη Ιωαννίδη, να του τα παραδώσουμε και να του πούμε δούλεψε την ΠΑΕ. Αυτή ήταν η άποψη μου”.
- Για Βασιληά και Ξενιάδη, έχετε άποψη;“Δεν τους ξέρω. Έχω ενημερωθεί μόνο από τις εφημερίδες. Ο ένας είπε έχω πέντε παίκτες. Κι αν γίνω πρόεδρος θα τους φέρω. Ο άλλος είπε θα βάλω 20 εκ. Γιατί δεν τα δίνει στην ΑΕΚ, αφού δήλωσε ότι είναι ΑΕΚτσής; Δεν μου φαίνονται πολύ σοβαρά πράγματα αυτά”.
- Ο Ηρακλής έχει παράγοντες;“Θέλω να είμαι ειλικρινής. Οικονομικούς παράγοντες; Πιστεύω, ότι όχι”.
- Δεν θα πρέπει να υπάρξει διοικητική ενίσχυση;“Με τι μοντέλο; Με ποιον όρο; Με 4 εκ. Ευρώ μπάτζετ; Λείπει ο παράγοντας που θα κάνει, τι…”.
- Όπως μπήκατε εσείς…“Ήταν περίπτωση καμικάζι. Ήταν ειδική περίπτωση. Δεν φτάνουν οικονομικά. Γενικώς, ούτε εγώ. Ποιον να ανταγωνιστώ; Τον Κόκκαλη ή τον Γιαννακόπουλο; Γήπεδο, δεν έχουμε. Εκεί είναι το θέμα…”.
- Αν γίνουν προτάσεις, να έχουν ρόλο…“Αυτό λείπει; Μπορεί να γίνει. Αυτό που λείπει, είναι όμως το οικονομικό. 150%. Δεν το συζητάμε”.
- Οι σκέψεις, οι λύσεις, οι προτάσεις για τον Ηρακλή, ποιες είναι;“Με βάση αυτά που ξέρω, δεν τα ξέρω όλα, δεν μπορούμε ακόμη με αυτό το μπάτζετ να διεκδικούμε. Θέλουμε, αλλά είναι δύσκολο να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Τις προσωπικές μου σκέψεις δεν θέλω να τις δημοσιοποιήσω. Δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα. Έχω πράγματα στο μυαλό μου, αλλά είναι προσωπικές απόψεις”.
- Δεν υπάρχουν όμως πολλά πλέον χρέη. Τέλος η εξυγίανση. Έτσι ειπώθηκε…“Ωραία, μπορεί να βγει και στην πέμπτη. Με λίγη τύχη. Δεν είναι ανέφικτο. Μακάρι. Μπαίνουν άλλες προϋποθέσεις. Ανοίγει ο ορίζοντας. Να το κάνουμε και φέτος. Δεν αποκλείεται. Μαζί με όλα τα άλλα, θέλει και τύχη. Δεν είναι υπερβολικό. Το ποδόσφαιρο ίσως είναι και η μόνη δουλειά, που μπορεί να έχεις το καλύτερο μάρκετινγκ, τον καλύτερο προπονητή, προπονητικό κέντρο, καλούς γιατρούς, όλα να είναι τέλεια και να εξαρτάσαι από τον παράγοντα τύχη κάθε Κυριακή. Δεν μπορείς να επέμβεις στο παιχνίδι”.
- Έλλειψη επικοινωνιακής πολιτικής υπάρχει στην ομάδα;“Δεν υπάρχει καν. Και απορώ, γιατί ο Ρέμος και επικοινωνιακός είναι, έχει καλές δημόσιες σχέσεις και αγαπητός είναι. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό”.
- Η δυναμική ως ΠΑΕ πρέπει να είναι μεγαλύτερη; Η απόσταση Αθήνα-Θεσσαλονίκη παίζει ρόλο;“Δεν χρησιμοποιεί αυτά που έχει ο Αντώνης. Προφανώς δεν το κάνει ή δεν το κάνει σωστά… Όχι μόνο ως προβολή. Το παιχνίδι άλλωστε χοντραίνει πιο πολύ. Ο ΠΑΟΚ πήρε Γκαγκάτση. Η Ξάνθη Κασναφέρη, ο Αστέρας Μποροβήλο. Αυτό τι είναι τώρα; Να μπούμε και εμείς σε αυτή τη λογική; Δεν ξέρω. Είμαι προβληματισμένος. Βέβαια, παίζει ρόλο η απόσταση. Ο Ρέμος έπρεπε να είναι πρόεδρος, αλλά να λειτουργεί άλλος την ομάδα. Ο Βγενόπουλος στον Παναθηναϊκό εκχώρησε τις μετοχές στον Πατέρα. Από τη στιγμή, που δεν έχω χρόνο, όχι ότι δεν θέλω ή δεν μπορώ, δεν καταλαβαίνω με ποιον τρόπο αλλιώς μπορεί να λυθεί το θέμα της απόστασης”.
Ψίθυροι-Ψίθυροι
*Για την ΠΑΕ, Ηρακλής, θεωρείται βέβαιο ότι ο Οπερ θα έρθει ως την Παρασκευή. Ίσως, αν δεν έρθει μέχρι τότε, αυτόματα η συμφωνία "χαλάει" από την πλευρά του Ηρακλή.
*Τι γίνεται με Μάρκες τελικά θα μας πει κανένας?Θα το λέμε καθημερινά από εδω<αθλητικοι ψίθυροι> αν φύγει ο παίκτης ελεύθερος θα είναι ένα μεγάλο φάουλ για την ΠΑΕ Ηρακλής
*Ο Πιλότο θα είναι ο νέος παρτενέρ στα αμ. χαφ μαζί με τον Ντιέ απ'οτι φένεται.
*Πρώτα λένε οι μεταγράφες και μετά οι αποδεσμεύσεις.Πριν από ενα μήνα περίπου έλεγαν πρώτα οι αποδεσμεύσεις και μετά οι μεταγραφές!Αλήθεια τι συκολίες υπάρχουν με τις αποδεσμεύσεις μήπως τα χρήματα!?.
*Προσυμφωνία με διεθνή δεξιό χαφ λένε.Ποιός να είναι....?
* Η συνέντευξη τύπου πότε θα γίνει?
*Σύντομα θα ανακοινωθούνε και άλλοι δυο παίκτες εκτός από τον Πιλότο-μήπως είναι ο Εσθονός και ο δεξιός χαφ?
*Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του ΓΣ Ηρακλή με το Λευτέρη Κακιούση. Οι δύο πλευρές ανέπτυξαν το σκεπτικό τους και αναμένεται εντός των δύο επόμενων ημερών η απάντηση του έμπειρου προπονητή.
*Ο κόσμος ανυσηχεί με αυτά που διαβάζει και ακούει από τα ΜΜΕ.Τι θα γίνει με όλλα αυτα τα θέματα που εορούνται στην ΠΑΕ?



Δεν υπάρχουν σχόλια: