Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

"Δεν πωλούνται και οι τρεις"


Ραούλ Αλμπιόλ Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει... τινάξει την μπάνκα στον αέρα, εξασφαλίζοντας την υπογραφή του Κακά, αλλά οι Μαδριλένοι έχουν ήδη συνδέσει το όνομά τους με μερικούς από τους κορυφαίους Ευρωπαίους παίκτες. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται και οι αστέρες της Βαλένθια Βίγια, Αλμπιολ και Σίλβα.

Ωστόσο, ο πρόεδρος των "νυχτερίδων" Μανουέλ Γιορέντε επιμένει ότι δεν θα καταλήξουν στη Μαδρίτη και οι τρεις. Μιλώντας στην εφημερίδα "AS", ο Γιορέντε αποκάλυψε ότι έχει ήδη μιλήσει με τον ομόλογό του της Ρεάλ, αλλά και ότι δεν σκοπεύει να παραχωρήσει όλα τα αστέρια του στη "βασίλισσα".

"Ο Φλορεντίνο μου τηλεφώνησε τη Δευτέρα. Είναι ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος, έχω καλές αναμνήσεις από αυτόν, αλλά κάθε πρόεδρος πρέπει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ομάδας του. Δεν είναι δυνατόν να παραχωρηθούν ταυτόχρονα, ο Σίλβα, ο Αλμπιολ και ο Βίγια. Επίσης, όταν ένας σύλλογος θέλει να αγοράσει, ένας άλλος πρέπει να θέλει να πουλήσει και αυτή η προϋπόθεση δεν πρόκειται να υπάρξει.

Δεν πρόκειται να πουλήσουμε και τους τρεις, όποια ομάδα και να τους ζητήσει», διευκρίνισε ο Γιορέντε, για να καταλήξει ότι αν θα έπρεπε να
επιλέξει ποιον θα κρατήσει, αυτός θα ήταν ο Σίλβα. "Πρώτα θα επέλεγα τον Σίλβα, μετά τον Αλμπιολ και τέλος τον Βίγια", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: