Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ.....

Γυμνές οι παίκτριες της Εθνικής Γαλλίας!

Το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Γαλλία δεν απολαμβάνει μεγάλη προβολή από τα μίντια και έτσι τέσσερις "Bleuettes", τέσσερα μέλη δηλαδή της γυναικείας εθνικής ομάδας της Γαλλίας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε... δραστικά μέτρα για τη σωτηρία του αθλήματος: το στριπτίζ!

Συγκεκριμένα, δέχτηκαν και πόζαραν γυμνές για να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου και των ΜΜΕ, με την καθόλα τολμηρή αυτή κίνηση να αποδίδει καρπούς, καθώς λίγο μετά τη δημοσίευση αυτών των αισθησιακών φωτογραφιών τους, το γυναικείο ποδόσφαιρο απέκτησε ξαφνικά πρωταγωνιστικό ρόλο στις τηλεοπτικές εκπομπές που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στους οπαδούς.

"Είναι ενοχλητικό το γεγονός ότι ουδείς μιλάει για εμάς. Είμαστε σίγουρες ότι τα μέσα ενημέρωσης θα σταματήσουν και πάλι να ασχολούνται μαζί μας όταν θα ηρεμήσουν τα νερά, ακόμα και αν αυτό το καλοκαίρι γίνουμε πρωταθλήτριες Ευρώπης", υποστηρίζουν με μία φωνή οι τέσσερις παίκτριες, για να προσθέσουν:

"Όταν ο κόσμος μας συναντάει μία βραδιά σε ένα εστιατόριο και λέμε ότι παίζουμε σε γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, όλοι μένουν έκπληκτοι. Μας φαντάζονται πάντα πιο αρρενωπές".
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: