Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Μπασκετ Δεν τα βρήκαν


Στον… αέρα παραμένει η παραμονή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον Παναθηναϊκό, αφού μετά από πολύωρη συνάντηση του μάνατζερ του Μαουρίτσιο Μπαλτούτσι με τη διοίκηση του "τριφυλλιού" οι δυο πλευρές δεν έφτασαν σε συμφωνία.





Οι "πράσινοι" δεν ξέφυγαν από το αρχικό πλάνο τους, που τους ήθελε να μην μπαίνουν σε διαδικασία "παζαριών" και να καταθέτουν συγκεκριμένη πρόταση στον λιθουανό. Αυτή περιελάμβανε συμφωνία ενός χρόνου με αποδοχές, που θα έφταναν τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ όμως ο εκπρόσωπος του "Σάρας" ξεκαθάρισε πως οι απαιτήσεις του πελάτη του είναι κλειστό διετές συμβόλαιο με περισσότερα από δυο εκατομμύρια το χρόνο.

Το "τριφύλλι" αντιπρότεινε "σπαστό" συμβόλαιο 1+1 με ρήτρα αποδέσμευσης, ενώ υπήρξε πρόθεση για κάλυψη της διαφοράς στο οικονομικό, όμως τελικά δεν έφτασαν σε συμφωνία. Ο Παναθηναϊκός έμεινε στην αρχική του προσφορά τονίζοντας ότι από εδώ και πέρα είναι στο χέρι του παίκτη να αποφασίσει ένα θα την αποδεχτεί.

Ο Γιασικεβίτσιους είχε θέσει ως προτεραιότητα στην παραμονή του στον Παναθηναϊκό, ενώ και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε δώσει τη συγκατάθεση του για την ανανέωση της συμφωνίας. Πλέον ο λιθουανός βγαίνει στην ελεύθερη αγορά και θα εξετάσει κι’ άλλες προτάσεις για να αποφασίσει το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Μια εξ αυτών δεν αποκλείεται να έρθει από "στρατόπεδο" του Ολυμπιακού, ο οποίος φημολογείται πως ετοιμάζεται να μπει γερά στο παιχνίδι της απόκτησης του λιθουανού πλέι μέικερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: