Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Το μεταγραφικό παζάρι στην Ευρωπη

villa_neo.jpgΠλούσιο το μεταγραφικό παζάρι στην Ευρώπη με τα μεγάλα κλαμπ να κινούνται δυνατά για την απόκτηση παικτών που κάνουν τη διαφορά. Φυσικά, πρωταγωνίστρια μέχρι στιγμής είναι η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία μετά τη «βόμβα» του Κακά, συμφώνησε με τη Βαλένθια για τον Νταβίντ Βίγια.

ΡΕΑΛ Μ.
Συμφώνησε σε όλα με τη Βαλένθια για την απόκτηση του Νταβίντ Βίγια και πλέον απομένει το «οκ» του παίκτη για να ολοκληρωθεί ακόμα μια μεγάλη μεταγραφή. Ο Ισπανός είναι έτοιμος να δώσει τη συγκατάθεσή του, αν και κάτι τέτοιο είχε γίνει πριν ένα μήνα περίπου...
Από και πέρα, η Βασίλισσα στρέφεται στην απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και αναμένεται να αρχίσει επαφές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όσον αφορά τον Φρανκ Ριμπερί, η απόκτηση του πλέον θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη.


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
maserano.jpgΣυνεχίζονται τα σενάρια που θέλουν τη Μπαρτσελόνα να έχει μπει δυνατά για την απόκτηση του Χαβιέ Μασκεράνο. Η Λίβερπουλ δεν είναι αντίθετη σε αυτή τη μετακίνηση, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε επαφή με τον Λούκα Τόνι της Μπάγερν Μονάχο, με τον Ιταλό φορ να σκέφτεται σοβαρά την μετακόμισή του στην Καταλονία, μιας και ο ερχομός των Γκόμες, Όλιτς έχει κάνει τα πράγματα δύσκολα γι' αυτόν.
Άνοιγμα στους «Μπλαουγκράνα» έκανε ο μάνατζερ του Καρίμ Μπενζεμά, τονίζοντας ότι η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και μια μεταγραφή του Γάλλου θα ήταν η ιδανικότερη επιλογή.
Απογοητευμένος από τη στάση της Ίντερ είναι ο αμυντικός της Ίντερ, Ντάγκλας Μαϊκόν και τα σενάρια για μετακίνηση του στη Μπαρτσελόνα ολοένα και αυξάνονται

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
eto-betis.jpgΈτοιμη να κάνει πρόταση – μαμούθ στον Σάμουελ Ετό είναι η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με τους Βρετανούς. Μάλιστα, κάνουν λόγο πως θα έχει μπόνους ανάλογα με αυτά του Ρομπίνιο.

ΝΑΠΟΛΙ
Την επιθυμία του να παραμείνει στο «Σαν Πάολο» και τη Νάπολι εξέφρασε ο Εζεκίελ Λαβέτσι. Ο Αργεντίνος φορ θέλει να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Νάπολι, αρκεί να του γίνει αύξηση αποδοχών.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Στο κενό έπεσε η προσπάθεια της «Μεγάλης Κυρίας» να αποκτήσει από τη Στουτγκάρδη τον ταλαντούχο αμυντικό, Σέρνταρ Τασκί. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής τόνισε πως επιθυμεί να παραμείνει στη Μπουντεσλίγκα.

ΛΥΩΝ
Η περισνή πρωταθλήτρια μπαίνει δυνατό στο μεταγραφικό παζάρι, αφού θέλει να αποκτήσει τρεις παίκτης. Γνωστοποίησε το ενδιαφέρον της για τον Πατρίκ Βιεϊρά, ενώ είναι έτοιμη να δαπανήσει 32 εκ. ευρώ για να φέρει «πακέτο» στη Γαλλία τους Λόπες, Σισόκο από την Πόρτο.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ
Δεν θέλει μεταγραφή για την Αγγλία ο Μιγκέλ Βελόσο. Ο Πορτογάλος μέσος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του , τη Σπόρτινγκ.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ
Αισιοδοξία στην ομάδα για την επικείμενη απάντηση του Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός θα απαντήσει για το μέλλον του μετά το ματς με τις Νήσους Φερόε και στη Στουτγκάρδη ευελπιστούν πως θα υπάρξει συμφωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια: