Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Κ.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ Γαλατσόπουλος: "Να έρθει ο Μπάνε δίπλα μας"


Από τη συνέντευξη Τύπου του Γαλατσόπουλου Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης η Επιτροπή του ΑΣ για την ανάδειξη νέας διοίκησης πρωτοδικείου της ΚΑΕ με επικεφαλής τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, η οποία είχε επιλέξει την Παρασκευή σχήμα με πρόεδρο τον Μιλτιάδη Κανώτα...

"Επί πέντε μήνες δεν υπάρχει διοίκηση γι' αυτό και θα έπρεπε να μπει μία διοίκηση Πρωτοδικείου ώστε να δει τα προβλήματα και να βρει λύσεις μέσα από διαπραγματεύσεις", ήταν το πρώτο σχόλιο του Βαγγέλη Γαλατασόπουλου ο οποίος πρόσθεσε: "Πάνω σ' αυτό το σκεπτικό της διαφάνειας, της λιτότητας και της αποτελεσματικότητας η Επιτροπή προχώρησε στην απόφασή της. Πιστεύω ότι σ' αυτήν την προσπάθεια θα βοηθήσουν ο Ερασιτέχνης, η ΠΑΕ κι όλοι οι ανώνυμοι και επώνυμοι φίλαθλοι ώστε ο ΠΑΟΚ από εκεί που αργοπεθαίνει ν' αρχίσει να παίρνει αναπνοές. Γι' αυτό χρειάζεται η βοήθεια όλων ώστε να ξεκινήσουμε να χαμογελάμε και να θυμόμαστε τα παλιά χρόνια".

Από την πλευρά του ο ’λκης Ησαϊάδης τόνισε: "Η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη από τότε που ανέλαβε δημιούργησε την Επιτροπή η οποία έθεσε ως πρώτο στόχο διοίκηση με διαφάνεια, ενότητα, συνεργασία και αποτελεσματικότητα. Γι' αυτό και θέλησε να συγκεράσει τις δύο προτάσεις. Η αρμόδια Επιτροπή του Ερασιτέχνη θέσπισε κριτήρια αξιολόγησης. Οικονομικά και διοικητικά όπως και καθορισμό στόχων. Πρώτος κατέθεσε την πρότασή του ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Αυτή αξιολογήθηκε με βάση τα κριτήρια γι' αυτό και ζητήθηκε από τον ίδιο σε όλες τις συναντήσεις να συμμετάσχει. Ο ΑΣ με προσκλήσεις - προτάσεις κατέληξε σε αυτό το σχήμα. Ο Μπάνε τίμησε και τιμήθηκε από τον ΠΑΟΚ αλλά ο Ερασιτέχνης πρότεινε διοίκηση με πρόεδρο τον Μιλτιάδη Κανώτα, με νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά, χωρίς φθορά και σε ρόλο τεχνικού διευθυντή τον Νίκο Σταυρόπουλο".

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε και πάλι ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος που αναφερόμενος στον Μπάνε Πρέλεβιτς ξεκαθάρισε: "Θα ήθελα να αναφερθώ στον Μπάνε Πρέλεβιτς. Προσωπικά είμαστε φίλοι και θα ήθελα να τον καλέσω για μία ακόμη φορά να συστρατευτεί μαζί μας ώστε να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ αυτό το αδιέξοδο που έχει έρθει".

Ακολούθως ανέλαβε να τοποθετηθεί στο μεγαλύτερο μέρος των ερωτήσεων τονίζοντας: "Στη νέα διοίκηση υπεύθυνος είναι ο κύριος Κανώτας και στο αγωνιστικό κομμάτι ο κύριος Σταυρόπουλος", ενώ για τις προτάσεις που είχαν υπάρξει πριν την απόφαση της περασμένης Παρασκευής για το συγκεκριμένο σχήμα, είπε: "Ήταν δύο προτάσεις ισάξιες. Ο κύριος Πατρίδας πάντως, θα βοηθήσει και οικονομικά".

Για τη συγκεκριμένη νέα διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ διευκρίνισε πως: "Από τη στιγμή που δεν προχώρησε η πρόταση του Πρέλεβιτς, ο Ερασιτέχνης πήρε την απόφαση να δημιουργήσει μία διοίκηση και έτσι έγινε η επιλογή. H επιτροπή έκανε επιλογή μόνο στο θέμα του Νίκου Σταυρόπουλου" και επανερχόμενος στον Μπάνε Πρέλεβιτς ήταν κατηγορηματικός: "Δεν υπήρχε σκέψη να παίξουμε με τον Μπάνε. Αν δεν στηριχθεί απ' όλους η νέα διοίκηση, ο ΠΑΟΚ θα πεθάνει".

Επιμένοντας στην περίπτωση του Μπάνε Πρέλεβιτς με αφορμή ερωτήσεις που ακολούθησαν είπε: "Αν ήταν ο Μπάνε στην διοίκηση, καμία επιτυχία δεν θα ήταν εξασφαλισμένη εκ προοιμίου. Το λάθος θα είναι αν δεν στηρίξουμε την προσπάθεια και δεν βοηθήσουμε το τμήμα του μπάσκετ".

Κάλεσμα στον Μπάνε Πρέλεβιτς απηύθυνε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος λέγοντας: "Το θέμα με τον Μπάνε θα πρέπει να κλείσει. Δεν υπάρχει αντιπαλότητα και θα πρέπει να επικρατήσει ομόνοια και ο Μπάνε να έρθει δίπλα μας". O Δημοκράτης Παπαδόπουλος εξήγησε στη συνέχεια τον λόγο που έγινε χθες τηλεφώνημα στον Πρέλεβιτς από πλευράς του Ερασιτέχνη ώστε να έδινε το παρών στο ΔΣ του.

Οσο για το θέμα του Δημήτρη Δρόσου, ο Γαλατσόπουλος ξεκαθάρισε: "Θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να απαλλαγεί από τον κύριο Δρόσο ώστε να γίνει εξυγίανση της ΚΑΕ και θεωρώ ότι ενδιαφερόμενοι θα πλησιάσουν και αναμένουμε να κάνει πράξη πρόσφατη δήλωσή του περί παράδοσης των μετοχών της ΚΑΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: