Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Το παλεύει για Τσάβι Τόρες...



Ο Μαζίνιο στον πάγκο του Αρη Επικίνδυνη αποστολή μοιάζει για τον Αρη και ειδικότερα τον Ιομάρ Μαζίνιο η απόκτηση του Τσάβι Τόρες από τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος, αλλά, αυτό δεν φτάνει για να έρθει στη Θεσσαλονίκη, όσο κι αν τον πιέζει ο προπονητής των "κίτρινων" που διατηρεί ανοικτή γραμμή μαζί του, ένεκα της φιλίας του με τον Μαζίνιο τζούνιορ.

Ο Τσάβι Τόρες έχει προτάσεις από ομάδες της συνομοταξίας της Βαλένθια που θα τον κρατήσουν στην Ισπανία και θα ανατρέψουν τα σχέδια του Αρη που υπολόγιζε στην απόκτηση του 22χρονου αμυντικού μέσου.

Ο Αρης φαίνεται να απομακρύνεται από τον ποδοσφαιριστή και να αναζητεί αλλού λύση για να ενισχύσει το κέντρο του που έτσι κι αλλιώς έχει ήδη δεχθεί μια σημαντική προσθήκη, αυτή του Μεχντί Ναφτί. Βέβαια έχει αποχωρήσει ο Βιτόλο, αλλά, οι «κίτρινοι» ελπίζουν ότι ο Νάτσο Γκαρσία, θα επιστρέψει καλύτερος την επόμενη περίοδο κι όχι το ίδιο απογοητευτικός όπως ήταν πέρσι.

Σε διοικητικό επίπεδο, η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ενέκρινε το αποτέλεσμα των εκλογών, όπως το κατέθεσε ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Αρη, Σήμης Ηλιάδης και εξουσιοδότησε τον Θανάση Αθανασιάδη και τους συνεργάτες του (Τζαμπάζη, Βαληγιώργη, Μπεκιάρη, Σαρρή, Ζαμπέτα και τον εκπρόσωπο του Α.Σ., Νίκο Παπαδόπουλο) να αναλάβουν την διαχείριση της ομάδας για τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους.

Την Τετάρτη το απόγευμα θα γίνει η συνεδρίαση στην οποία το επταμελές σχήμα θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα διαχωρίσει τις αρμοδιότητες του, με τον Θανάση Αθανασιάδη να παραμένει στον προεδρικό θώκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: