Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΠΑΣ καλεί Γιάννη Γκούμα

goumas.jpgΜετά το... ναυάγιο με τον Μπρούνο Τσιρίλο, στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αποφασισμένοι να «κυνηγήσουν» ένα άλλο μεγάλο όνομα για το κέντρο της άμυνας, έχοντας στις πρώτες θέσεις της λίστας τους τον Γιάννη Γκούμα.

Οι «κυανόλευκοι» παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας ότι ο Έλληνας διεθνής εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχωρήσει από την Παιανία. Στα Γιάννινα μάλιστα φέρονται να έχουν ήδη κάνει μία πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του και το κατά πόσο θα τον ενδιέφερε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ. Ο Γκούμας δεν είναι αρνητικός, ωστόσο περισσότερες απαντήσεις για το συγκεκριμένο «φλερτ» θα δοθούν, όταν οι δύο πλευρές καθίσουν με πιο επίσημο τρόπο για να μιλήσουν.

Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΣ θέλουν και τον δίδυμο αδερφό του αμυντικού του Ολυμπιακού, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, τον Μάρτσιν. Ο 33χρονος φορ έμεινε ελεύθερος από το ΑΠΟΕΛ και «παίζει» πλέον «γερά», όπως παραδέχονται και τα πολωνικά Μ.Μ.Ε.

Τέλος, οι άνθρωποι της γιαννιώτικης ομάδας βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 18χρονο Λευτέρη Βάτση της Αχαϊκής, ο οποίος θα κληθεί για να υπογράψει μέσα στις επόμενες ημέρες 4ετές συμβόλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: