Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Πρόταση για Αγκουέρο η Τσέλσι

aguero.jpgΜπορεί η Τσέλσι να έχασε τον Ρικάρντο Κακά από την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως οι άνθρωποι του λονδρέζικου συλλόγου δεν τα βάφουν μαύρα. Ο επόμενος μεταγραφικός στόχος των «μπλε» έχει ήδη βρεθεί και ακούει στο όνομα Σέρχιο Αγκουέρο.

Η Τσέλσι έκανε πρόταση 50 εκατομμυρίων ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Αργεντινό επιθετικό, αλλά ο παίκτης δεν βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Λονδίνου.

Οι απαιτήσεις του 21χρονου άσου είναι αρκετά υψηλές λόγω της μεγάλης φορολογίας που υπάρχει στην Αγγλία. Για κάθε λίρα που εισπράττουν οι παίκτες στην Πρέμιερ Λιγκ, θα πρέπει να δίνουν στην εφορία περίπου το 50%, την ώρα που ο Αγκουέρο ζητάει τουλάχιστον 6,5 εκ. ευρώ τον χρόνο καθαρά.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η Τσέλσι θα πρέπει να διπλασιάσει τις ετήσιες αποδοχές του παίκτη, δηλαδή να του δίνει περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, όσα δηλαδή θα παίρνει ο Κακά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό έχει φρενάρει τους «μπλε» που δεν θέλουν να χαλάσουν τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: