Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

"Τελείωσαν" τον (ξανά ντοπέ) Βαβζίνιακ-Στην Ελλαδα ο Κρουζ

Ο Γιακούμπ Βαβζίνιακ Ο Γιάκουμπ Βαβζίνιακ βρέθηκε για δεύτερη φορά θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας! Συγκεκριμένα, ο Πολωνός αμυντικός είχε κάνει χρήση της ίδιας ουσίας η οποία ανιχνεύτηκε στον οργανισμό του στο ματς πρωταθλήματος με την Ξάνθη, σε αναμέτρηση που είχε διεξαχθεί νωρίτερα (συνολικά έχει υποβληθεί σε έλεγχο ντόπινγκ 4 φορές). Κατά συνέπεια, αποδεικνύεται ότι ο παίκτης συστηματικά έπαιρνε την συγκεκριμένη ουσία.

Ο Βαβζίνιακ είχε αποφασιστεί να αποχωρήσει από την ομάδα. Απλά η εξέλιξη αυτή, έφερε πιο γρήγορα το τέλος της συνεργασίας του με το "τριφύλλι". Κάτι που ανακοινώθηκε επίσημα από τον Παναθηναϊκό:

H ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως ενημερώθηκε από τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γιακούμπ Βαβζίνιακ ότι ύστερα από επανέλεγχο δείγματος που είχε ληφθεί μετά από αγώνα πρωταθλήματος προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα.

Κατόπιν και αυτής της νέας εξέλιξης και με δεδομένες τις πάγιες θέσεις και την ευαισθητοποίησή της σε ζητήματα ντόπινγκ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε ότι δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή".

Στην Ελλάδα ο Κρουζ!
Ένας από τους μεγάλους στόχους του Παναθηναϊκού για την κορυφή της επίθεσης, είναι ως γνωστόν ο Χούλιο Κρουζ. Ο Αργεντινός άσος, μάλιστα, βρίσκεται στην Ελλάδα! Η είδηση προέκυψε από τον ίδιο. Φυσικά, δεν έχει έρθει στην χώρα μας για να συζητήσει με τους «πράσινους» ή να «κλείσει» στο "τριφύλλι".

Για την ακρίβεια, είναι στην Κρήτη και κάνει διακοπές. Όμως, από τη στιγμή που βρίσκεται στην Ελλάδα δεν αποκλείεται να περάσει μια βόλτα κι από την Αθήνα για επαφή με τους "πράσινους" που επιθυμούν διακαώς την απόκτησή του!

Απομακρύνεται ο Ντρέντε
Ο Κώστας Αντωνίου συναντήθηκε την Τετάρτη με τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης, και συζήτησε το ενδεχόμενο της απόκτησης με τη μορφή δανεισμού του Ρόιστον Ντρέντε. Ωστόσο η διοίκηση της "βασίλισσας" ξεκαθάρισε πως ο Ολλανδός μέσος παραχωρείται μόνο με μεταγραφή!

Τα επόμενα 24ωρα δεν αποκλείεται να υπάρξει μία ακόμα επαφή για τον παίκτη, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο διεθνής Ολλανδός δύσκολα θα φορέσει τη φανέλα με το "τριφύλλι". Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν δείξει η Γιουβέντους και η Μπάγερν Μονάχου. Αυτό και μόνο δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Σε ότι αφορά την υπόθεση Γκαράι είναι και αυτή εξαιρετικά δύσκολη για να μην πούμε απίθανη. Ο Αργεντινός στόπερ της Σανταντέρ (στην οποία αγωνίστηκε δανεικός) ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και προορίζεται για βασικός στα πλάνα του νέου τεχνικού των "μερένγκες", Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη αναμένεται στην Αθήνα ο Σεντρίκ Καντέ. Ο ο διεθνής κεντρικός από το Μάλι, ο οποίος είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, αν περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του "τριφυλλιού" για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: