Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Μπενίτεθ: "Δεν πωλείται ο Μασεράνο"

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να ονειρεύεται την απόκτηση του Χαβιέ Μασεράνο, αλλά μάλλον θα πρέπει να βάλει στην άκρη τα σχέδια της. Ο Ράφα Μπενίτεθ ξεκαθάρισε ότι ο Αργεντινός μέσος δεν είναι προς πώληση, όσα και αν προσφέρουν οι Καταλανοί στη Λίβερπουλ.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας τονίζοντας: “Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να πληρώσει την αξία του στη Λίβερπουλ. Προσφέρουν 60 εκ. Ευρώ, αλλά εμείς δεν πουλάμε. Οι σύλλογοι δεν θα πρέπει να ξεχνούν όταν κάνουν πρόταση γι' αυτόν ότι δεν έχει τιμή παραχώρησης και είναι χαρούμενος εδώ”.

Αυτός που ουσιαστικά δημιούργησε το θέμα της μετακόμισης του πρώην παίκτη της Γουέστ Χαμ στους Καταλανούς ήταν ο εκπρόσωπος του παίκτη, Βάλτερ Τάμερ. Ο Μπενίτεθ μίλησε γι' αυτό: “Συζήτησα με τον Χαβιέ δύο ή τρεις φορές αυτό το καλοκαίρι. Η τελευταία φορά ήταν την περασμένη εβδομάδα, μου είπε ότι είναι χαρούμενος εδώ. Μου έδωσε το τηλέφωνο του εκπροσώπου του, Βάλτερ Τάμερ και κάναμε συζήτηση σε καλό κλίμα. Ο Τάμερ μου είπε ότι δύο ομάδες με μεγάλο όνομα ζήτησαν τον Μασεράνο και του είπα ότι ο Χαβιέ είναι χαρούμενος στη Λίβερπουλ και δεν πωλείται”.

Δεν γνωρίζουμε αν τα λεγόμενα του Μπενίτεθ έχουν πείσει τον εκπρόσωπο του Μασεράνο, πάντως ο Τάμερ είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα ότι οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα εξετάζουν την περίπτωση του πελάτη του

Δεν υπάρχουν σχόλια: