Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

300 ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ...!


Λίγο μετά τις 23:00GR έφτασε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" η αποστολή του Αρη από την Ιταλία και πάνω από 300 οπαδοί των κίτρινων αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της αγαπημένης τους ομάδας.
Ο τεχνικός του Αρη, Ιομάρ Μαζίνιο, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την προετοιμασία που έγινε στην Ιταλία. "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου καθώς τόσες μέρες μακριά από το σπίτι και τις οικογένειες τους ήταν απόλυτα προσηλωμένοι και έδωσαν τα πάντα ώστε να γίνει σωστή δουλειά. Έδειξαν διάθεση και νομίζω ότι πετύχαμε πολλά σε αυτό το στάδιο".
Σε ερώτηση για το τι θα αλλάξει σε σχέση με την περσινή χρονιά, απάντησε : "Δεν θα αλλάξουν τα χαρακτηριστικά της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια από τα στοιχεία του παιχνιδιού μας και πιστεύω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να τα καταφέρουμε".
Οσον αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας είπε: "Το ρόστερ μας είναι υψηλού επιπέδου. Θα γίνει σκληρή μάχη ανάμεσα στους παίκτες. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και αυτό θα είναι ότι καλύτερο τόσο για την ομάδα, όσο και για κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Θα πρέπει να παλέψουν όλοι για να διεκδικήσουν μια θέση στην βασική ενδεκάδα αλλά και στην αποστολή της ομάδας. Σαν ποδοσφαιριστής πάλευα πάντα για υψηλούς στόχους και αυτό θέλω να μεταδώσω και στους παίκτες μου. Υπάρχει μεγάλη διάθεση και πάθος απ` όλους και το γεγονός αυτό σκορπά ικανοποίηση και ενθουσιασμό".
Από τους παίκτες μίλησε ο Χαβίτο, ο οποίος τόνισε: "Είμαστε ικανοποιημένοι από την προετοιμασία. Κάναμε σκληρή δουλειά στις προπονήσεις ενώ και στα φιλικά παιχνίδια δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο. Είμαστε σε καλό δρόμο και να συνεχίσουμε έτσι η χρονιά θα είναι ευχάριστη για μας".
Για το φιλικό με την Μπόκα, είπε: "Είναι πολύ μεγάλο το κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή όταν είναι να αγωνιστεί απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Μπόκα Τζούνιορς. Δεν σκεφτόμαστε ούτε την κούραση ούτε τίποτα. Ανυπομονούμε να έρθει η Τετάρτη και θα παλέψουμε για να ανταποκριθούμε στο ύψος των περιστάσεων".
Τέλος για τους στόχους της ομάδας και τον κόσμο τόνισε: "Θέλουμε να ξεκινήσουμε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, να διεκδικήσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση στην βαθμολογία και βέβαια να ικανοποιήσουμε τον απίστευτο κόσμο μας".

ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: