Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

ΟΣΦΠ: Η αποστολή για Σλόβαν


Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την ρεβάνς με την Σλόβαν Λίμπερετς για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς (5/8, 21:45).

Οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν σήμερα (3/8) στις 18:45 στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ νωρίτερα πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2009/2010.

Ο Παναγόπουλος λόγω μιας κάκωσης στο αριστερό ισχίο έκανε θεραπεία, ενώ ξεκίνησαν το πρόγραμμα αποκατάστασης τους οι Ντάρμπισιρ και Τοροσίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Τιμούρ Κετσπάγια ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το μεθαυριανό παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Σοϊλέδης, Ζαϊρί και Ζεβλάκοφ.

Σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: