Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Ψιθυροι......................

Σειρήνες από Αμβούργο ηχούν στα αυτιά του Ντουντού, αλλά στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν...


"Αλλοι πάνε στα βουνά και κάνουν σοβαρή προετοιμασία και εμείς τρέχαμε για βόλτα στο Παρίσι", έλεγαν στην Κομοτηνή, "καρφώνοντας" ουσιαστικά τον Ιλιε Ντουμιτρέσκου, ο οποίος έχει αρχίσει και αισθάνεται άβολα στον πάγκο του Πανθρακικού!


"Μοντέλα" θα νιώσουν για λίγη ώρα την Τρίτη (4/8) οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό, αλλά και το ιατρικό επιτελείο του Πανιωνίου, αφού άπαντες θα βρεθούν σε μαγαζί επώνυμης μάρκας ανδρικής ένδυσης, προκειμένου να προβάρουν τα νέα κοστούμια που θα φοράνε στις αποστολές και τις εκδηλώσεις της ομάδας τη σεζόν 2009-10.


Παγκόσμιο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει το φιλικό παιχνίδι του Aρη με την Μπόκα Τζούνιορς. Τηλεοπτικά δίκτυα από πολλά μέρη του κόσμου, αλλά και ραδιοφωνικοί σταθμοί από την Αργεντινή, έχουν ζητήσει τα δικαιώματα του ματς, ενώ όπως έγινε γνωστό, την αναμέτρηση θα μεταδώσει και το "Al Jazeera"!


Ο 23άχρονος αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Μιγκέλ Τόρες αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, ιδιαίτερα σε περίπτωση πρόκρισης στον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League (Εξέδρα).


Την έκπληξη με την απόκτηση του Τζόρντι Κρόιφ επιχειρεί να κάνει η Καστοριά, αλλά ο γιος του μεγάλου Γιόχαν δεν δείχνει για την ώρα ιδιαίτερα... ζεστός.


Ο Μαρτσέλο Μάτος βλέπει πως ο Χενκ Τεν Κάτε δεν τον υπολογίζει ούτε φέτος και γι` αυτό έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ψάξει αλλού την τύχη του...


Ο Περικλής Ιακωβάκης ήταν αυτός που μοίρασε στους συναθλητές του την ανακοίνωση των αθλητών στίβου του Ολυμπιακού για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα.


Σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης δείπνησε το βράδυ του Σαββάτου (1/8) ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μαζί με τη σύζυγό του και κάποιους φίλους. Μόλις τον αντίκρισαν ορισμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού του ζήτησαν την πρόκριση επί της Σπάρτα με τον βραζιλιάνο να κουνάει καταφατικά το κεφάλι του.


Τα… φίδια είχαν αρχίσει και ζώναν τον Γιάννη Κόντη στον Αρη, καθώς ο Σεμπάστιαν Αμπρέου δεν είχε βρει ακόμα δίχτυα στα μέχρι στιγμής φιλικά των "κιτρίνων". Ευτυχώς που βρέθηκαν στο δρόμο οι… κακόμοιροι οι αζέροι της Καζάν Λενκαράν και ο "El Loco" άνοιξε λογαριασμό για να σκάσουν και κάνα χαμόγελο και οι θεσσαλονικείς.


"Παίξτε για μένα...". Αυτό ζήτησε, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Γάτας", o Χενκ Τεν Κάτε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ενόψει του επαναληπτικού με την Σπάρτα. Αν ισχύει η συγκεκριμένη προτροπή-παράκληση του τεχνικού των "πρασίνων", χλομό τον κόβω τον ολλανδό, καθώς το 90% των παικτών του "τριφυλλιού" είναι φανερό πως δεν τον γουστάρει με αυτά που κάνει...


Η Νικόλ Κυριακοπούλου ξέσπασε σε κλάματα επειδή δεν κατάφερε, για λίγο, στην τελευταία της προσπάθεια στα 4.56μ. να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Καυτανζόγλειο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: