Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Λοτίτο: "Θα δουν 70.000.000 Κινέζοι τη Λάτσιο"


Ανυπόμονος ενόψει του επικείμενου τελικού του ιταλικού Σούπερ Καπ με την Ίντερ στο Πεκίνο, αλλά και υπερήφανος για το γεγονός ότι θα τον παρακολουθήσουν σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση δεκάδες εκατομμύρια Κινέζοι, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Κλαούντιο Λοτίτο.

"Μας υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό από την άφιξή μας κιόλας στο αεροδρόμιο, έφτασαν οπαδοί της Λάτσιο μέχρι εδώ για να παραστούν σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι και, κυρίως για τους Κινέζους, θα είναι ένα μοναδικό γεγονός, όπως αποδεικνύει η live μετάδοση της τηλεόρασης που θα φτάσει στα σπίτια 70.000.000 Κινέζων.

Όλοι έχουν συνειδητοποιήσει τη σημασία αυτού του ραντεβού για την Κίνα. Και εμείς θέλουμε να ανταποδώσουμε την τόση μεγάλη θέρμη με την οποία γίναμε δεκτοί με μία εμφάνιση μεγάλου επιιπέδου", τόνισε με δηλώσεις του ο πρόεδρος των "λατσιάλι", για να συνεχίσει:

"Οι κλιματικές δυσκολίες, με τις μεγάλες θερμοκρασίες και τον υψηλό βαθμό υγρασίας μας έπεισαν να παραμείνουμε στην Κίνα μία ολόκληρη εβδομάδα, έτσι ώστε να εγκλιματιστεί καλύτερα η ομάδα και να αποδώσει όσο το δυνατόν καλύτερα στο γήπεδο.

Ελπίζουμε να φτάσουν αυτές οι ημέρες για να ολοκληρώσουμε επιτυχημένα το έργο που μας περιμένει το ερχόμενο Σάββατο.

Και αυτό γιατί θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το Σούπερ Καπ, γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος είναι πιο δυνατός και φαβορί βάσει προγνωστικών".

Αναμφίβολα, η ομάδα του Νταβίντε Μπαλαρντίνι θα εμφανιστεί ενισχυμένη σε αυτό το "ραντεβού", με την έλευση του Χούλιο Κρους, με τον Λοτίτο να εκθειάζει με δηλώσεις του το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωτευουσιάνων.

"Αποκτήσαμε έναν παίκτη πρωταθλητή σε διεθνές επίπεδο που θα ανεβάσει το επίπεδο της επιθετικής γραμμής μας. Έναν παίκτη που είχε προτάσεις και από άλλες σημαντικές ομάδες, όμως εμείς τον πείσαμε να έρθει στη Λάτσιο.

Και είμαι σίγουρος ότι θα δώσει τρομερές χαρές στους οπαδούς. Ο Χούλιο επέλεξε το Νο 74 στη φανέλα, τόσο επειδή αντιπροσωπεύει την χρονιά γέννησής του, όσο και επειδή είναι η χρονιά του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία της Λάτσιο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: