Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Νίκος Σαργκάνης: «Με καλή εμφάνιση προκρίνεται»


Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης μίλησε στον «Sentra 103,3» και στην εκπομπή «Γκολ από τη Σέντρα» με τον Σωτήρη Τριανταφύλλου. Ο κ. Σαργκάνης, αναφερόμενος στο αποψινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σπάρτα Πράγας εξέφρασε την πίστη του ότι έαν οι «πράσινοι» πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση απέναντι στους Τέσχους, τότε θα καταφέρουν να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «Sentra 103,3» o Νίκος Σαργκάνης:

Για τους Έλληνες τερματοφύλακες: «Έχει τερματοφύλακες η Ελλάδα. Έχουν αλλάξει οι ανάγκες του ποδοσφαίρου αλλά νομίζω απαιτούμε περισσότερα απ' όσα χρειάζονται. Ο ρόλος του τερματοφύλακα έχει διαφοροποιηθεί και νομίζω οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες απ' ότι πρέπει. Επειδή δεν έχουν οι ομάδες καλές άμυνες πέφτουν πάνω στον τερματοφύλακα».

Για το αποψινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός με μια καλή εμφάνιση θα προκριθεί. Δεν θα είναι όμως καθόλου εύκολο. Το τρίτο γκολ στην Πράγα βάρυνε την ατμόσφαιρα. Θα μπορούσε όμως να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα. Σήμερα μπροστά στον κόσμο του και αν έχει πάθος μπορεί να τα καταφέρει. Αλλά δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό που παίζει. Όχι βέβαια ότι οι άλλες ομάδες παίζουν καλά. Καμία ομάδα δεν με πείθει. Απλά ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει ένα καλό σύνολο και έχει αυτά τα αποτελέσματα».

Για τον Σισέ: «Άνθρωπος είναι, όχι μηχανή. Για να γίνει τόσο μεγάλος παίχτης του δώσανε κάποιες μπαλιές και τις αξιοποίησε. Πρέπει να υπάρχουν και οι παίκτες που θα αξιοποιήσουν έναν επιθετικό. Οι προπονητές τα ξέρουν καλύτερα από εμάς και θα βρουν την λύση πάλι... θα λένε ότι αδικηθήκανε».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που στην Ομοσπονδία δεν υπάρχει ούτε ένας τερματοφύλακας. Είμαστε η Ελλάδα και κάναμε πάλι την διαφορά και ξεχωρίζουμε. Με τόση μιζέρια πάντως πως μπορούμε και επιβιώνουμε και τα καταφέρνουμε ένας θεός το ξέρει. Δεν υπάρχουν παίκτες πλέον. Σταματάνε σιγά σιγά όλοι. Ποιοι υπάρχουνε? Στην Ελπίδων υπάρχουν παιδιά με ταλέντο και όρεξη. Μακάρι να προχωρήσουν αλλά στο πρωτάθλημα δεν παίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: