Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Νέες εξετάσεις στη Βραζιλία για Μάσα


Μετά από το τρομερό ατύχημα στα επίσημα δοκιμαστικά του γκραν πρι της Ουγγαρίας και την 9μερη νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης, ο Φελίπε Μάσα επέστρεψε σπίτι του.

Το ιδιωτικό τζετ στο οποιό επιβιβάστηκε ο πιλότος της Ferrari προσγειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας στο Σάο Πάολο (απόγευμα για τη Βραζιλία), με τον Βραζιλιάνο να μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο, όπου και θα παραμείνει μέχρι την Τετάρτη.

"Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε. Δεν μπορώ όμως να πω πάρα πολλά, τώρα πρέπει να γίνω καλά", περιορίστηκε να δηλώσει ο 28χρονος πιλότος στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο και στο νοσοκομείο "Albert Einstein", ενώ το ίδιο το νοσοκομείο γνωστοποίησε ότι μετά από μία σειρά ιατρικών εξετάσεων ρουτίνας, οι γιατροί θα εκδώσουν ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του.

"Η νέα αποθεραπεία του θα πάρει λίγες ημέρες, όχι περισσότερο", δήλωσε χαρακτηριστικά στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ ο προσωπικός του γιατρός, Ντίνο Άλτμαν, ο οποίος ήταν μαζί του στο τζετ της επιστροφής από την Ουγγαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: