Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

ΠΑΟΚ: Σάντος: "Δεν τελειώσαμε ακόμη"


Έστειλε το μήνυμα ο Φερνάντο Σάντος. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε στους παίκτες για την επαναληπτική αναμέτρηση του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Βαλερένγκα, εφιστώντας τους την προσοχή. Το σκορ του πρώτου αγώνα (1-2) δίνει προβάδισμα στον «δικέφαλο» του βορρά, ωστόσο ο Πορτογάλος, που δεν ενθουσιάζεται εύκολα, φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

«Δεν τελειώσαμε ακόμη με την πρόκριση», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος. «Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο και μείνουμε συγκεντρωμένοι στο συγκεκριμένο μόνο παιχνίδι. Ξεχάστε το σκορ του πρώτου αγώνα. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό για να φτάσουμε στη νίκη», δήλωσε ο Σάντος πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα.

Σε ότι αφορά τα πλάνα του. Ο Πορτογάλος θα παρατάξει στην Τούμπα το ίδιο σχήμα που οδήγησε την ομάδα στη νίκη μέσα στη Νορβηγία. Μοναδική αλλαγή θα είναι αυτή του Ηλία Αναστασάκου ο οποίος σύμφωνα με όσα έδειξε ο Σάντος στη χθεσινή προπόνηση θα είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαλκιάς, ο Σνάουτσνερ δεξί μπακ, ο Λίνο αριστερό, ο Τσιρίλο με τον Μπιζέρα στο κέντρο της άμυνας, ο Γκαρσία στα χαφ έχοντας λίγο πιο μπροστά του τον Φωτάκη και τον Ίβιτς, ενώ δεξιά θα παίξει ο Κονσεϊσάο και αριστερά ο Σορλέν.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ Μουσλίμοβιτς και Αραμπατζής έκαναν θεραπεία. Μόνος του έτρεξε και ο Μίρκο Σαβίνι, ενώ ο Βιτόλο και Βιεϊρίνια συμμετέχουν πλέον κανονικά στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κόντρα στη Βαλερένγκα θα έχουν τη συμπαράσταση των χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας που θα κατακλύσουν την Τούμπα. Από χθες το πρωί ξεκίνησε η διάθεση των μόλις 4.800 εισιτηρίων (21.100 είναι τα διαρκείας) και η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι μόλις έκλεισαν τα γκισέ είχαν διατεθεί 4.400 εισιτήρια. Συνεπώς, μένουν μόνο 400 «μαγικά χαρτάκια». Τα εισιτήρια που έχουν απομείνει αφορούν τις θύρες 2 και 3, και ο κόσμος θα μπορεί να τα προμηθευτεί από τις 10 το πρωί, όταν και θα ανοίξουν τα εκδοτήρια.

*Στον προσεχή αγώνα της Πέμπτης με την Βαλερένγκα, ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη νέα ασπρόμαυρη ριγέ φανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: