Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Διευκρινιστική δήλωση του Γιούρκα Σεϊταρίδη


Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης προέβη σε διευκρινιστική δήλωση στο SPORT 24, θέλοντας να κλείσει το θέμα που δημιουργήθηκε μετά τη δημοσίευση της συνέντευξής του στο περιοδικό"Maxim".

"Από τη στιγμή της δημοσίευσης της συνέντευξης που έδωσα στο περιοδικό Maxim έχει δημιουργηθεί ένα θέμα, το οποίο θα ήθελα να ξεκαθαρίσω, ώστε να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Αφού πρώτα τονίσω ότι δε ρίχνω την ευθύνη στον δημοσιογράφο για το επίμαχο σημείο που προκάλεσε τόσο ντόρο και πιστεύοντας πως πρόκειται περί λάθους, θέλω να πω τα εξής: Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι δεν συναντήθηκα με τον κ. Θανόπουλο. Φυσικά και έγινε η συνάντηση αυτή. Και λόγω της φιλίας μου με τον Κυργιάκο, αλλά και επειδή μου το ζήτησε ο ίδιος ο κ. Θανόπουλος.

Αυτό που εννοούσα εγώ, ήταν ότι δεν ειπώθηκαν ποτέ τα όσα έγραψαν στη συνέχεια οι εφημερίδες. Ότι δηλαδή συναντηθήκαμε στο τάδε ξενοδοχείο, ότι έπεσαν συγκεκριμένα ποσά στο τραπέζι, ότι συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν συμβόλαια, χρονική διάρκεια κλπ. Επίσης θέλω να συμπληρώσω ότι ποτέ δεν ζήτησα διορία από τον κ. Θανόπουλο για να του δώσω μια απάντηση. Το μόνο που είπα, ήταν πως μέσα στις επόμενες δέκα – δεκαπέντε μέρες ίσως είχα κάποιες προτάσεις από το εξωτερικό και πως θα τον ενημέρωνα στη συνέχεια, ώστε και ο ίδιος να μπορέσει να κάνει τον προγραμματισμό του".

Γιούρκας Σεϊταρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: