Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

«Φορτσάρει» η ΑΕΛ για Μποζάσκι

bartosz_bosacki-1.jpgΕτοιμοι να ξεκινήσουν τη μεταγραφική τους αντεπίθεση, για να αποκτήσουν τους τέσσερις παίκτες που συμφώνησαν στην προ ημερών συνάντησή τους οι Ουζουνίδης και Πηλαδάκης είναι στην ΑΕΛ, έχοντας στην κορυφή των επιλογών τους για τον στόπερ, τον Πολωνό Μάρτζο Μποζάσκι.

Ο τελευταίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Λεχ Πόζναν, ωστόσο στη Λάρισα εκτιμούν πως θα μπορέσουν να βρουν τη... φόρμουλα για να τον αποκτήσουν με το μικρότερο δυνατό κόστος. Ο Μποζάσκι είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της ΑΕΛ και πιέζει κι αυτός από τη μεριά του την ομάδα του για να τον αφήσει να φύγει. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους Μεξικανούς παικταράδες Αντόνιο ντε Νίγκρις (αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Ανκαραγκιουτσού) και τον Γκιγιέρμο Φράνκο (ελεύθερος από Βιγιαρεάλ), προκειμένου να γίνει το... μπαμ και στην επίθεση. Στον πρώτο η Λάρισα έχει προτείνει διετές συμβόλαιο, ενώ στον δεύτερο μονοετές με πολύ καλές απολαβές.

*Φιλικό αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας θα δώσει η ΑΕΛ το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 8 στο Εθνικό Στάδιο Καρδίτσας. Παράλληλα, σύμφωνα με τα κυπριακά Μ.Μ.Ε. η Λάρισα θα «κλείσει» εντός των ημερών φιλικό με την Ανόρθωση στην Κύπρο, ενώ «ψήνεται» κι ένα ακόμη παιχνίδι και με άλλον κυπριακό σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: