Τρίτη, 4 Αυγούστου 2009

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση κατά Χαριτόπουλου


Λύση δεν μπορεί να βρεθεί ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Δημήτρη Χαριτόπουλο για τις οφειλές της ομάδας προς τον παίκτη και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια εξασφάλισης πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Οι διαπραγματεύσεις δεν οδήγησαν πουθενά και ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση γίνεται διαχωρισμός ανάμεσα στη θέση το παίκτη και των εκπροσώπων του αναφερόμενος στην καλή διάθεση των εκπροσώπων του παίκτη και «αδειάζοντας» τον Χαριτόπουλο. Ο ΠΑΟΚ πρότεινε στον παίκτη συνολικά 108.000?, ενώ η τελευταία απαίτηση του καλαθοσφαιριστή ήταν στις 170.000?. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από ένα μεγάλο διάστημα διαπραγματεύσεων με την πλευρά του αθλητή Δημήτρη Χαριτόπουλου, τόσο ο δικηγόρος του αθλητή κ. Παντελής Δέδες, όσο και ο εκπρόσωπός του κ. Βύρων Δασύλας, έδειξαν καλή θέληση και διάθεση για την εύρεση μιας δίκαιης και ικανοποιητικής λύσης και για τις δύο πλευρές. Οι σημερινές εξελίξεις ωστόσο, επιβεβαίωσαν πως τόσο ο αθλητής, όσο και ο πατέρας του, που εμπλέκεται στις διαπραγματεύσεις, κάθε άλλο παρά συμμερίζονται την καλή αυτή διάθεση και ουσιαστικά εμπαίζουν την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και την προσπάθεια που γίνεται για την εξυγίανση και την επιβίωση της ομάδας.

Η αδιάλλακτη στάση που επιδεικνύουν, τη στιγμή που η υπηρεσιακή Διοίκηση Πρωτοδικείου αναλαμβάνει την πλήρη εξόφληση των δεδουλευμένων του αθλητή και προτείνει το μέγιστο δυνατό ποσό για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας της όλης προσπάθειας, μας αναγκάζει να αμφισβητήσουμε τους λόγους της εμμονής σε ένα εξωπραγματικό ποσό για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα. Η Διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει υποχρέωση να ενημερώσει όλους τους φιλάθλους της ομάδας, που αποτελούν διαχρονικά το μοναδικό και πραγματικό της στήριγμα, για όλες αυτές τις εξελίξεις και λόγω του πιεστικού χρονοδιαγράμματος για την εξεύρεση λύσης στο εν λόγω θέμα, να πληροφορήσει πως σε περίπτωση αδυναμίας θετικής κατάληξης της υπόθεσης έως και την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009, θα αναγκαστεί να προβεί σε κάθε διαθέσιμο νόμιμο μέσο προκειμένου να προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: