Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Σενάρια για Αϊβερσον, περιμένουν τον Κλέιζα


Δεν έφτασαν οι 30 πόντοι του Αιβερσον για τους Νάγκετς Δημοσίευμα από λιθουανικό σάιτ, που αναπαρήγαγαν άλλα αμερικανικά, ανέφερε οτι ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους δέκα εκατομμυρίων δολαρίων στον Αλεν Αϊβερσον, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται χωρίς ομάδα. Είναι ακριβώς η ίδια πρόταση που είχε γίνει πριν λίγες βδομάδες στον Νέιτ Ρόμπινσον, που αρνήθηκε. Είναι δύσκολο αυτός ο παίκτης να αφήσει το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ για να έρθει στην Ευρώπη, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να παρακολουθούν τις εξελίξεις στην υπόθεση Κλέιζα. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θέλει τον Λιθουανό για να ενισχυθεί στη θέση "4", αλλά πρέπει να περιμένει, καθώς ο άσος των Νάγκετς θέλει να παραμείνει στο ΝΒΑ. Το Ντένβερ δεν δείχνει διατεθειμένο να του κάνει πρόταση για ανανέωση, ενώ δεν βρίσκεται και κάποια ομάδα που να του δίνει περισσότερα χρήματα από τους "ερυθρόλευκους" (2 εκ. ευρώ).

Εκτός από τον Ολυμπιακό, τον Λιθουανό -είναι free agent- κοιτάζουν και άλλες ομάδες της Ευρώπης με πρώτη και καλύτερη την Κίμκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: