Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Κόντης: "Εγώ δεν είμαι παιδάκι...".

Για το αυριανό φιλικό με την Μπόκα, τα μεταγραφικά του Aρη και όχι μόνο μίλησε σήμερα στο "Αθλητικό Metropolis" ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Aρης, Γιάννης Κόντης.

Αρχικά ο κ. Κόντης τόνισε: "Είναι επιτυχία όλων αυτό το φιλικό. Της διοίκησης, του κόσμου που εξαφάνισε τα εισιτήρια που δείχνει δυναμική και επιτυχία της ομάδας που κατορθώνει να προσελκύσει ομάδες αυτού του βεληνεκούς. Θα είναι μία γιορτή το παιχνίδι αυτό. Θα είναι πρωτόγνωρο αυτό που θα γίνει στο θέμα παρουσίας θεατών. Όσο κι αν υπάρχει δυσαρέσκεια για το conn-x που θα δείξει το παιχνίδι και την συμμεριζόμαστε. Εμείς θέλαμε να δειχθεί το παιχνίδι από ελεύθερο κανάλι κι ας παίρναμε κάτω από τα μισά χρήματα. Δεν υπήρχε όμως η θέληση από τα κανάλια. Προσπαθούμε μήπως και μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση την επόμενη μέρα. Δεν υπήρξε καμία προσέγγιση. Υπήρχε όρος στο συμβόλαιο πως έπρεπε να δώσουμε το σήμα στην Μπόκα οπότε αναγκαστικά έπρεπε να κινηθούμε σύντομα. Εκείνη την στιγμή παίζει ο Ολυμπιακός επαναληπτικό Τσάμπιονς Λιγκ, στα κρατικά κανάλια ίσως θεώρησαν ότι στην Αθήνα δεν θα υπήρχε ενδιαφέρον...". Για την σημερινή διαδικασία που θα ακολουθηθεί ο κ. Κόντης τόνισε:

"Ήθελαν να κάνουν λίγο νωρίτερα την προπόνηση όμως θα την κάνουν τελικά το βράδυ (20:30) την προπόνηση. Θα είναι ελεύθερη η προπόνηση και η ίδια η Μπόκα μας είπε ότι θα έχουν οι φίλαθλοι την δυνατότητα να βρεθούν κοντά στα μεγάλα αστέρια". Για το μνημόνιο συνεργασίας με την Μπόκα, ο κ. Κόντης είπε: "Αυτό το μνημόνιο είναι μία συνεργασία που θα την βάλουμε πλέον και γραπτώς. Θα είναι συνεργασία που θα συνεχιστεί σε όλα τα επίπεδα. Μας έδειξαν και οι ίδιοι πως μπορούμε να υλοποιήσουμε. Περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές που θα έχουμε την δυνατότητα ίσως να πάρουμε με χρήματα που θα είναι σαφώς λιγότερα από άλλες ομάδες. Ίσως ως συνιδιοκτησία. Έχει συζητηθεί και για κάποιο φιλικό παιχνίδι την επόμενη χρονιά". Για την αυριανή αγωνιστική παρουσία της Μπόκα ο εκτελεστικός διευθυντής τόνισε: "Είναι κομπλέ. Προστέθηκε και ο Παλέτα που ήταν τραυματίας. Τώρα δεν λείπει κανείς. Είναι όλοι".

Σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις ο Γιάννης Κόντης επισήμανε: "Ότι προκύψει μέχρι το τέλος... Υπάρχει κάποιος στόχος, περιμένουμε να ξεκαθαρίσει. Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μπουαζά. Αν δεν αποκτηθεί θα έχουμε τελειώσει". Για το θέμα της πιθανής αναβολής της πρώτης αγωνιστικής ο κ. Κόντης δήλωσε: "Καλό είναι ότι θα υπάρχει αναβολή για όλες τις ομάδες. Πιστεύω ότι πλέον προστίθεται άλλη μία εβδομάδα στην προετοιμασία που είναι ήδη μεγάλη. Οι παίκτες ανυπομονούν αλλά πρέπει να τηρήσουμε τους κανόνες". Για όσα ετοιμάζονται για το αυριανό παιχνίδι ο κ. Κόντης είπε: "Για άλλη μία φορά πρέπει να πούμε ότι ο κόσμος οφείλει να καταλάβει ότι πρέπει να έχει ψυχραιμία, ηρεμία και να σκεφτούν όλοι ότι είναι μία χαρά. Να προσέχουν όλοι τον διπλανό τους".

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του μάνατζερ του Βιτόλο κ. Θούρο, ο κ. Κόντης αναρωτήθηκε: "Που ξέρει ο κ. Θούρο τι συμβαίνει; Εγώ δεν είμαι κανένας ασόβαρος να δημοσιοποιώ χαρτιά. Αντί να βγαίνουν και να λένε τέτοια σχόλια ας έρθουν στο γραφείο μου να δείξω τα χαρτιά και τις συμφωνίες για να το βουλώσουν. Γράφουν διάφορα πράγματα οι μη υπάρχοντες. Τι είμαι εγώ; Παιδάκι να σκανάρω τα χαρτιά και να τα βγάζω στο σάιτ; Σε μία ώρα θα είμαι στο γραφείο μου. Όποιος θέλει ας έρθει να το δει. Εγώ δεν ασχολούμαι με τον μάνατζερ του Βιτόλο. Έκανε την δουλειά του και ήθελε να μας πείσει ότι συζήτησε υποτίθεται προχθές και πήγε στην ομάδα που πήγε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: