Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Για πάντα πράσινος ο Κάρα!


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Την καριέρα του στον Παναθηναϊκό θα κλείσει ο Γιώργος Καραγκούνης, αφού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, ως το 2012. "Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό", είπε ο "Κάρα" μετά τις υπογραφές.

«Χαίρομαι που θα συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Όλα πήγαν καλά. Αλλωστε αυτό ήθελα. Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι μου δεν σταματούν με την υπογραφή του νέου μου συμβολαίου μου», ανέφερε αρχικά.

Ο «Κάρα» αναφέρθηκε και στο Γιουρόπα Λιγκ: «Αν ήμαστε σοβαροί και αυτοί που πρέπει στην Ευρώπη θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Στοχεύουμε σε μια καλή πορεία και σε αυτή την διοργάνωση.

Ο αρχηγός των "πρασίνων" συναντήθηκε χθες με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας, Κώστα Αντωνίου και συζήτησαν τις λεπτομέρειες που απομένουν για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Η αρχική πρόταση του Παναθηναϊκού προς τον αρχηγό του ήταν 800 χιλιάδες ευρώ "καθαρά" συν μπόνους με τα οποία θα έφτανε στο 1.2 εκατ. ευρώ, ενώ ο "Κάρα" είχε αντιπροτείνει περισσότερες πάγιες αποδοχές και λιγότερα μπόνους.

Τελικώς, η λύση βρέθηκε με ένα πάγιο ποσό που ξεκινάει από το 1 εκατ. ευρώ και το μόνο που εκκρεμεί είναι κάποιες λεπτομέρειες που μοιάζουν διαδικαστικές και λογικά θα ξεπεραστούν. Ο "Κάρα" μέχρι σήμερα αμείβεται με 650 χιλιάδες ευρώ πάγιες αποδοχές συν 150 χιλιάδες μπόνους (τα οποία ασφαλώς τα πιάνει κάθε σεζόν)

Δεν υπάρχουν σχόλια: