Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Μουρίνιο: «Νίκη με Μπάρτσα»

inter-mourinho.jpg Ο Μάσιμο Μοράτι έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει φέτος το Champions League, τα ιταλικά ΜΜΕ θεωρούν ότι οι πιθανότητες της Ιντερ είναι καλύτερες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και ο Ζοσέ Μουρίνιο πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να δείξει τις διαθέσεις της από την 1η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, επικρατώντας στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μπαρτσελόνα.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει ήδη προκαλέσει πολλές συζητήσεις σε Ιταλία και Ισπανία, καθώς είναι γνωστή η βεντέτα του Μουρίνιο με την Μπάρτσα τα τελευταία χρόνια, ενώ φέτος υπάρχει και η ανταλλαγή των Ετό και Ιμπραΐμοβιτς για να φτιάξει κι άλλο το κλίμα. Ο Μουρίνιο, όμως, δεν στέκεται στους δύο παίκτες, αλλά στην όλη σημασία αυτού του παιχνιδιού.

«Θα είναι κάτι περισσότερο από μία μονομαχία του Ετό με τον Ιμπραΐμοβιτς. Θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι που πιστεύω ότι θα αφήσει το στίγμα του στην ομάδα που θα χάσει. Η φυσική κατάσταση και η νοοτροπία πιστεύω ότι θα αποδειχθούν καθοριστικοί παράγοντες. Η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα που πολύ δύσκολα μπορεί να ανακοπεί όταν παίξει το παιχνίδι της, αλλά η Ιντερ έχει τα όπλα για να δημιουργήσει προβλήματα και να νικήσει τους Καταλανούς. Ο Γκουαρντιόλα κάνει καλή δουλειά, αλλά είμαστε έτοιμοι για αυτόν», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: