Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Υπογράφει ο Καραγκούνης


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Την Τετάρτη αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Καραγκούνης, που θα έχει διάρκεια έως το 2012.Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού συναντήθηκε με τον Κώστα Αντωνίου και συζήτησαν τις λεπτομέρειες που απομένουν για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Η αρχική πρόταση του Παναθηναϊκού προς τον αρχηγό του ήταν 800 χιλιάδες ευρώ "καθαρά" συν μπόνους με τα οποία θα έφτανε στο 1.2 εκατ. ευρώ, ενώ ο "Κάρα" είχε αντιπροτείνει περισσότερες πάγιες αποδοχές και λιγότερα μπόνους. Τελικώς, η λύση βρέθηκε με ένα πάγιο ποσό που ξεκινάει από το 1 εκατ. ευρώ και το μόνο που εκκρεμεί είναι κάποιες λεπτομέρειες που μοιάζουν διαδικαστικές και λογικά θα ξεπεραστούν.

Ο "Κάρα", που μέχρι σήμερα αμείβεται με 650 χιλιάδες ευρώ πάγιες αποδοχές συν 150 χιλιάδες μπόνους (τα οποία ασφαλώς τα πιάνει κάθε σεζόν), προβλέπεται να μεταβεί σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με βελτιωμένες αποδοχές έως το καλοκαίρι του 2012.

Οσον αφορά το θέμα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, παραμένει ανοιχτό και οι όποιες εξελίξεις αναμένονται μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας. Με τα υπάρχοντα δεδομένα η απόσταση είναι μεγάλη. Καθώς ο μεν Παναθηναϊκός προσέφερε στην τελευταία του πρόταση στον "Σάλπι" το ποσό των 900 χιλιάδων ευρώ πάγιες αποδοχές συν τα μπόνους, ο δε Ελληνας επιθετικός είχε αντιπροτείνει το ποσό των 1.3 εκατ. ευρώ ως πάγιες αποδοχές συν τα μπόνους. Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως ότι η διαφορά δεν καλύπτεται ούτε προφανώς έχει τελειώσει το θέμα. Διότι εάν υπάρξει καλή θέληση από τις δύο πλευρές μπορεί να βρεθεί λύση στο 1 εκατ. ευρώ ή λίγο παραπάνω όσον αφορά τις πάγιες απολαβές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: