Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Πως έχασαν τον Μαρίνο στον Ολυμπιακό!

marinos.jpgΜέσα από τα...χέρια τους φαίνεται ότι έχασαν τον Στέργο Μαρίνο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον υπεύθυνο των ακαδημιών των «ερυθρόλευκων» στο νησί, αφού οι ιθύνοντες της ομάδας του Πειραιά αδιαφόρησαν στις εκκλήσεις του. Παράλληλα ο Γιάννης Μανουσόγλου προβλέπει ότι ο Μαρίνος θα παίξει άμεσα στην Εθνική.

Αποκαλυπτικός ήταν σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΦΩΣ των Σπορ ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Ολυμπιακού στην Κω όπου τόνισε «Εγώ ως υπεύθυνος των ακαδημιών του Ολυμπιακού στην Κω και επειδή είχα άριστη εικόνα όλων των ταλέντων στην μικτή Δωδεκαννήσου, ήξερα το παιδί αυτό ακόμα πιο καλά από τα άλλα διότι ήταν στο νησί μου και ξεχώριζε. Ήταν 16 στα 17 τότε. Εισηγήθηκα να πάει στους Νέους του Ολυμπιακού αλλά δεν έγινε τίποτα. Έπρεπε να υπάρχει μια εμπιστοσύνη. Ελπίζω μετά από αυτό που έγινε να υπάρχει περισσότερο ενδιαφέρον στο μέλλον. Την εξέλιξη του παιδιού την είδατε».

Σε ερώτηση αν ενδιαφέρθηκε κανείς από τον Ολυμπιακό ήταν ξεκάθαρος «Όχι, Τι να πω ψέμματα;»

Παράλληλα ο Μανουσόγλου επισήμανε ότι ο Μαρίνος μπορεί να παίξει και ως μεσοεπιθετικός ενώ πρόβλεψε ότι θα μπορεί να παίξει άμεσα στην Εθνική ομάδα των Ανδρών.

Τέλος, σε ότι αφορά τις οπαδικές προτιμήσεις του Μαρίνου είπε ότι τώρα είναι Παναθηναϊκός ενώ πριν ήταν Ατρόμητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: