Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΛΛΑΔΑ - Χαριστέας: «Ο Ότο είναι η δύναμη μας»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Το εγκώμιο, για μια ακόμα φορά, του Ότο Ρεχάγκελ έπλεξε ο Αγγελος Χαριστέας, μιλώντας στον Τύπο της Γερμανίας. . «Ο Ότο εκπλήσσει ξανά και ξανά. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ αυτή τη στιγμή την Ελληνική ομάδα χωρίς αυτόν», ανέφερε αρχικά ο διεθνής επιθετικός της Νυρεμβέργης.

Και συνέχισε: «Αν έφευγε θα ήταν μεγάλο πρόβλημα και ο διάδοχος του θα είχε δυσκολίες γιατί θα γινόταν σύγκριση. Τυγχάνει σεβασμού παντού στην Ελλάδα. Τα όπλα μας είναι τα αποτελέσματα και αυτά είναι καλά. Είμαστε ξανά πρώτοι στα προκριματικά.

Τώρα συγκεντρωνόμαστε στον επαναληπτικό του 1-2 με την Ελβετία. Στην Αθήνα κάναμε πολλά λάθη και δεχτήκαμε δύο γκολ. Πιστεύω όμως ότι η Ελβετία μας αντιμετώπισε την κατάλληλη στιγμή για αυτήν. Ανέκαμψε γρήγορα μετά την ήττα από το Λουξεμβούργο και βρέθηκε σε καλή κατάσταση ενώ εμείς είχαμε προβλήματα.

Στη Βασιλεία θα είναι διαφορετικό παιχνίδι γιατί πολλοί από εμάς στις ομάδες αγωνιζόμαστε περισσότερο στις ομάδες μας. Έχουμε ρεαλιστικές πιθανότητες για ένα καλό αποτέλεσμα και για να προκριθούμε για τη Νότιο Αφρική».

Ο «Χάρι» αναφέρθηκε και στον Ότμαρ Χίτσφελντ: «Μία μεγάλη ομάδα ξεκινάει από ένα μεγάλο προπονητή. Ο Χίτσφελντ είναι στην Ελβετία ότι ο Ότο για εμάς. Και οι δύο είναι Γερμανοί, μεγάλες προσωπικότητες και με νοοτροπία νικητή. Στη Βασιλεία είναι και μία μάχη μεταξύ των δύο προπονητών.

Ελπίζω να προκριθούμε απευθείας στα τελικά και να δούμε ξανά την Ελβετία στη Νότιο Αφρική. Αν δεν το πετύχουμε θα δεχτούμε μεγάλη κριτική. Τα συναισθήματα είναι τρελά με εμάς. Υπάρχει και το τυπικό Ελληνικό: Όλα ή τίποτα. Αν δεν τα καταφέρουμε τότε πιθανότατα για λίγες μέρες δεν θα είμαστε πια ήρωες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: