Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΛΛΑΔΑ - Φύσσας: «Πολλούς και καλούς παίκτες»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

«Σίγουρα έχουμε σημαντικές απουσίες, όμως έχουμε 22 παίκτες που μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να προσφέρουν στην Εθνική». Αυτή ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του μάνατζερ της Εθνικής Ελλάδας, Τάκη Φύσσας ενόψει της αναμέτρησης με την Ελβετία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2010.

«Έχουμε τις απουσίες του Τοροσίδη του Σεϊταρίδη ίσως και του Καραγκούνη, με το οποίοι παλεύουμε για να είναι έτοιμος. Θα περιμένουμε να δούμε με τον κ. Ρεχαγκελ. Είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστεί το Σάββατο αλλά μπορεί. Σίγουρα έχουμε σημαντικές απουσίες, όμως έχουμε 22 παίκτες που μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να προσφέρουν στην Εθνική», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Σίγουρα ο Τζιολης και ο Γκεκας δεν είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο ο Γκέκας μπορεί να σκοράρει από το πουθενά, ενώ ο Τζιολης τρέχει ασταμάτητα. Έχουμε πολλούς και καλούς παίκτες που είναι σε εξαιρετική κατάσταση, όπως οι Σαμαρας, Σαλπιγγίδης, Αμανατίδης, Χαριστέας, Κατσουρανης, ακόμα και ο Λυμπεροπουλος.

Επίσης έχουμε νέο πρόσωπο στην ομάδα τον Φωτακη, ο οποίος είναι πολύ καλός παίκτης. Υπάρχουν κάποια παιδιά που ήρθαν πάλι στην Εθνική , όπως οι Νίνης και Πλιατσικας. Όσο για τον Νίνη είχα πάει να τον δω με την Ξάνθη και μου θύμισε τον Καραγκούνη πριν 10 χρόνια.

Επίσης έχουμε δυο αμυντικούς που παίζουν σε υψηλό επίπεδο, οι Μορρας και Παπασταθόπουλος. Ο Αβρααμ είναι «σκύλος» και ο Κυργιάκος πήρε μεγάλη μεταγραφή. Δεν θα κλαίμε για τις απουσίες. Το κλίμα είναι πολύ καλό, πάμε για έξι πόντους αλλά και αν έρθουν τέσσερις είναι καλοί. Μάθαμε κάποια πράγματα από φιλικό με Πολωνία. Άλλο το φιλικό και άλλο το επίσημο. Όλοι είναι μεγάλοι παίκτες…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: