Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Την Πέμπτη το τρίτο ημίχρονο Ηρακλής-Αρης


Ένσταση κατέθεσε ο Αρης για το επεισόδιο οπαδού του Ηρακλή με τον Σηφάκη... Όπως έγινε γνωστό, στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague την Πέμπτη (13:30) θα παίξουν το τρίτο ημίχρονο Ηρακλής και Αρης. Θα εκδικαστεί η ένσταση της ΠΑΕ Αρης κατά του κύρους του αγώνα και φυσικά η ΠΑΕ Ηρακλής θα απολογηθεί για την εισβολή του οπαδού στον αγωνιστικό χώρο και την επίθεση στον Μιχάλη Σηφάκη.

Στο κατηγορητήριο αναφέρονται τα εξής :
«Δεκαπέντε δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα, φίλαθλος της εγκαλουμένης εισήλθε στον κυρίως αγωνιστικό χώρο και χαστούκισε τον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας Μ. ΣΗΦΑΚΗ, με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα και την είσοδο των διαιτητών και των ομάδων στα αποδυτήρια. Μετά από σαράντα πέντε λεπτά και αφού οι διαιτητές πήραν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά»

H Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα κατηγορεί τον Ηρακλή για παράβαση των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 , 17 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Στον Ηρακλή περίμεναν ότι το κατηγορητήριο θα είναι βαρύ και το οποίο εξέτασαν ενδελεχώς οι «κυανόλευκοι» μαζί με την ένσταση που κατέθεσε τελικά χθες ο ’ρης. Στον Ηρακλή δεν προκαλεί ανησυχία η κίνηση αυτή των «κίτρινων» και όπως διαρρέει από «κύκλους» της ομάδας έχει εξαιρετικά ελάχιστες πιθανότητες. Βέβαια όσον αφορά στο βαρύ κατηγορητήριο που έχει να αντιμετωπίσει ο Ηρακλής, οι «κυανόλευκοι» προσανατολίζονται να κάνουν ότι είναι δυνατό για να προασπίσουν τα συμφέροντά τους και να ρίξουν όσο γίνεται το χρηματικό πρόστιμο το οποίο αναμένεται να τους επιβληθεί.

Επίσης πιθανή ποινή για τον Ηρακλή είναι η μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: