Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Μποροβήλος: "Στηρίζουμε τον Γκόμες"


Ο Γιώργος Μποροβήλος Αγνωστο εξακολουθεί μέχρι στιγμής να παραμένει το μέλλον του Αργεντινού τεχνικού Μάριο Γκόμες στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς η διοίκηση της αρκαδικής ΠΑΕ δεν έχει κάνει (τουλάχιστον ακόμη) αποδεκτή την παραίτησή του. Με δηλώσεις που έκανε το απόγευμα σε ραδιοφωνικό σταθμό ο πρόεδρος του Αστέρα, Γιώργος Μποροβήλος, υποστήριξε ότι ο προπονητής έχει τη στήριξη της διοίκησης και δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής του.

"Κάθε ομάδα οφείλει να κάνει απολογισμό σε κάθε αγωνιστική. Οι ιδιοκτήτες είδαν το παιχνίδι στην Καβάλα, όπως και το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής στη Λάρισα. Έγινε ένα μίτινγκ με τον προπονητή, υπήρξε σφαιρική ενημέρωση για όλα τα θέματα και οι ιδιοκτήτες δήλωσαν πως τον υποστηρίζουν, καθώς θεωρούν ότι οι τέσσερις βαθμοί είναι καλή συγκομιδή" είπε ο κ. Μποροβήλος, και συνέχισε αφήνοντας πάντως ένα "παράθυρο" ανοιχτό, για κάθε ενδεχόμενο:

"Ο Μάριο Γκόμεζ μένει. Ηρθε στην Ελλάδα για να δείξει ότι μπορεί να οδηγήσει ψηλά τον Αστέρα. Το γεγονός ότι έγινε αυτή η συνάντηση δεν σημαίνει ότι θα φύγει ο προπονητής. Είναι ακόμα νωρίς και λόγω της ζέστης καμία ομάδα της Σούπερ Λιγκ δεν είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Συνεχίζουμε με αυτόν τον προπονητή, τον στηρίζουμε ωστόσο στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται".

Δεν υπάρχουν σχόλια: