Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Πελέ: «Μην ακούτε τον Μαραντόνα»!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο πόλεμος που υπάρχει τελευταία χρόνια ανάμεσα στον Πελέ και στον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα φαίνεται πως «αναζωπυρώνεται», ύστερα από τα όσα δήλωσε ο πρώτος που υποστήριξε ότι κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά τον προπονητή της εθνικής Αργεντινής! Αφορμή για τις δηλώσεις του Βραζιλιάνου στέκεται το ντέρμπι του Σαββάτου για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής με την «albiceleste».

Πρόσφατα ο «Ντιεγκίτο» τόνισε ότι είναι καλύτερος παίκτης από το «μαύρο διαμάντι» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και πως η Αργεντινή έχει καλύτερους ποδοσφαιριστές από τη Βραζιλία. Έτσι, ο Πελέ θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους πριν από το κρίσιμο παιχνίδι των δύο χωρών.

«Είμαι σίγουρος για τη Βραζιλία, που μπορεί να νικήσει τις ανώτερες ομάδες, όπως είναι η Αργεντινή. Το να κερδίζεις ομάδες όπως η Αργεντινή σου δίνει ένα διαφορετικό συναίσθημα», είπε ο Βραζιλιάνος και πρόσθεσε: «Παρόλα αυτά, ξέρουμε ποιος είναι ο Μαραντόνα, τον οποίο… κανείς δεν πρέπει να παίρνει στα σοβαρά»!

Καταλήγοντας, ο 69χρονος πρώην ποδοσφαιριστής ανέφερε: «(Ο Μαραντόνα) Μπορεί να γίνει σπουδαίος προπονητής και ελπίζω αυτό να μην ξεκινήσει κόντρα στη Βραζιλία».

Τώρα, εκείνο που απομένει είναι η απάντηση του Μαραντόνα στις δηλώσεις του Πελέ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: