Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Επεισόδια και τραυματίες στον Βόλο

volos_epeisodia.jpgΜόνο φιλικό δεν θύμιζε το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Άρη στην πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας. Οι οπαδοί των δύο ομάδων δημιούργησαν επεισόδια, τόσο πριν όσο και μετά την λήξη της αναμέτρησης, ενώ συνολικά η ένταση δεν έλειψε στις κερκίδες, έχοντας ως συνέπεια να υπάρξουν τραυματίες. Για την ιστορία, ναι διεξήχθη και παιχνίδι στο οποίο οι Βολιώτες επικράτησαν με 4-3, αλλά ποιος θα σταθεί σε αυτό;



Με πολύ άσχημο τρόπο έχει ξεκινήσει η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά. Από τα πρώτα φιλικά τα πρώτα κρούσματα βίας έκαναν την εμφάνισή τους. Η ανίκητη, όπως την ονομάζουν και σωστά, βλακεία φάνηκε σε όλο της το μεγαλείο στο Καυτανζόγλειο και στον αγώνα του Ηρακλή με τον Άρη, με την γνωστή σε όλους εξέλιξη και τιμωρία του οπαδού των «κυανόλευκων». Και σήμερα όμως σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Άρη που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, δυστυχώς δεν έλειψαν τα επεισόδια. Συγκεκριμένα τόσο πριν, όσο και μετά την λήξη του αγώνα, οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν, ενώ συνολικά η ένταση υπήρξε συνολικά στις εξέδρες. Η ένταση και ο πετροπόλεμος που ακολούθησε είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματίες, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Νίκη του Ολυμπιακού

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, που δεν αξίζει να αναφερθούμε από την στιγμή που σε φιλικό αγώνα γίνονται επεισόδια, όποια μικρή ή μεγάλη διάσταση παίρνουν, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 4-3. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Καμπάνταης, Αμπράμοβιτς, Μόνχε (πέναλτι) και Πλιάγκας, ενώ για τον Άρη σκόραραν οι Κάμπορα, Χαβίτο και στο ντεμπούτο του ο Πίτου Γκαρσία.

Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Κολίτσι, Λιόλιος, Κακάρας, Κοτίτσας, Αρβανίτης, Αλβάρεζ, Ουμπίντεθ, Μόνχε, Καπάνταης, Ροτζέιρο, Χανιώτης.
ΑΡΗΣ: Πέσκοβιτς, Αραβίδης, Νασούτι, Φλάβιο, Κουλουχέρης, Πρίττας, Φερνάντεθ, Χαβίτο, Ντέιλι, Λαμπριάκος, Κάμπορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: