Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Μπέος: "Δεν θα είμαι ευχαριστημένος αν δεν ανεβούμε"


Ρέμος και Μπέος στις εξέδρες Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, ο Αχιλλέας Μπέος είχε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδος του, ενώ σχολίασε και τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στο Καυταντζόγλειο.

Μιλώντας αρχικά για την ομάδα του και τους φετινούς στόχους της, ο Μπέος τόνισε :
"Πιστεύω ότι του χρόνου θα είμαστε αντίπαλοι με τις ομάδες της Θες/νίκης, μόνο στο γήπεδο φυσικά καθώς έχω πολλούς φίλους εκεί. Πάντως ακόμη και αν δεν ανέβει τελικά η ομάδα μας δεν θα θεωρηθεί αποτυχημένη η χρονιά, πήρα ένα σωματείο που ήταν καμένη γη κυριολεκτικά, ένα διαλυμένο μαγαζί και τώρα έχουμε διαμορφώσει πολύ καλύτερες συνθήκες, είμαστε σαφώς καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια. Έχουμε κάνει τον προγραμματισμό μας, προσωπικά πάντως δεν θα είμαι ευχαριστημένος αν δεν ανεβούμε φέτος. Δεν ξέρω για τα μπάτζετ των άλλων ομάδων αλλά εμείς έχουμε ένα μπάτζετ που ανταποκρίνεται στον πρωταθλητισμό που θέλουμε να κάνουμε"

Στην παρατήρηση ότι πολλές ομάδες, με ιστορία και κόσμο έχουν αρχίσει να αναδύονται πάλι και να διεκδικούν την θέση τους στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, είπε :
"Στις μέρες της "παράγκας" όπως τη λέγατε τότε, "συμμορία" την έλεγα εγώ, είχα πει ότι κάνουν πρωταθλήματα μεταξύ συγγενών και φίλων. Πλέον όμως στην Α` και στην Β' κατηγορία υπάρχει σαφώς μεγαλύτερη υγεία και ποδοσφαιρική παιδεία, έχουν βελτιωθεί πολύ τα πράγματα, έχει παρέλθει η εποχή της "παράγκας". Δεν υπάρχει τώρα κάποια ανάλογη δυναμική, κάποια επιρροή αλλά είμαστε πάντα καχύποπτοι στην Ελλάδα και βλέπουμε παντού σκοπιμότητες. Οι διαιτητές αποφασίζουν σε κλάσματα δευτερολέπτου και εμείς βλέπουμε τις φάσεις σε slow-motion. Μπορώ πάντως να καταλάβω τα λάθη σκοπιμότητας, φέτος θέλω να πιστεύω ότι με τις αλλαγές στην διαιτησία φέτος, όλα θα πάνε καλά. Εμείς πάντως έχουμε δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα και δεν θέλουμε σπρώξιμο, μπορούμε και μόνοι μας, ας έχουμε υγεία ως σωματείο και όλα θα είναι εντάξει"

Ερωτηθείς ποιες ομάδες νομίζει ότι θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στην Β` Εθνική, ανέφερε :
"Για τον Πιερικό που λέτε, πιστεύω ότι θα τερματίσει χαμηλά, κάτω από την 10η θέση έτσι εκτιμώ. Οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, η Δόξα Δράμας, ο Πανσερραϊκός, η Κέρκυρα και ο ΟΦΗ φυσικά"

Μιλώντας για το ΕΑΚ Βόλου, που θα αγωνίζεται φέτος ο Ολυμπιακός Βόλου τόνισε τα εξής :
"Ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο μας είναι χαλί φέτος. Αν θυμάστε πέρυσι είχα μεγάλη κόντρα για το θέμα αυτό με τον Δήμο και την Νομαρχία, έτσι παίξαμε στο Πανθεσσαλικό. Επανήλθαμε φέτος γιατί είναι έτοιμο, εγώ σέβομαι τους παίκτες και δεν θέλω να παίζουν σε άσχημα γήπεδα"

Για την απόκτηση του Λεωνίδα Καπάνταη, που θεωρείται ίσως το μεγαλύτερο όνομα αυτή την στιγμή στην κατηγορία, ο κ. Μπέος είπε :
"Σίγουρα έχει όνομα αλλά το γήπεδο είναι ο καθρέφτης, τα ονόματα δεν παίζουν μπάλα. Έχουμε κι άλλους πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα, όπως ο Μπουλούτ ενώ πολύ καλοί είναι και οι Αργεντίνοι που έχουμε, θα δείτε σήμερα την ομάδα απέναντι στον Αρη. Ειδικά για τον Λεωνίδα Καπάνταη, τον εκτιμώ πάρα πολύ, έχει πάθος και θέλει πάντα να κερδίζει, έχει πολλές ικανότητες. Θα μπορούσε κάλλιστα, αν δεν είχε κάνει 2 φορές χιαστούς, να ήταν πολύ ψηλότερα τώρα"

Συνεχίζοντας, μίλησε και για τον Π. Γλύκο, που αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ :
"Ο Γλύκος ήταν μεγάλο ταλέντο, τώρα είναι ώριμος πλέον, τον είχα παρακολουθήσει από παλιά. Πιστεύω ότι θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι και θα διεκδικήσει θέση βασικού. Έχει στοιχεία που δύσκολα συναντάς σε τερματοφύλακες, είναι καλός και στις εξόδους και κάτω από τα δοκάρια"

Ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει σήμερα φιλικό παιχνίδι με τον Αρη και μιλώντας για αυτό είπε τα εξής :
"Πιστεύω ότι ο Αρης βλέπει το παιχνίδι ως ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες ενώ για εμάς είναι ένα κρας-τεστ για το πρωτάθλημα που αρχίζει. Είναι τιμή μας που δέχθηκε ο Αρης να έρθει και να παίξει μαζί μας και θα τον χειροκροτήσουμε, θα έχει πολύ latin χαρακτήρα το παιχνίδι. Φέτος ο Αρης έχει μια πολύ καλή ομάδα και αγώνα με αγώνα θα βελτιώνεται, έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας. Με εξέπληξε στους αγώνες ως τώρα, τόσο με τον Ατρόμητο, όσο και με τον Ηρακλή και αν δεν είχε γίνει το συμβάν εκείνο θα βλέπαμε ακόμη καλύτερο παιχνίδι το Σάββατο"

Κλείνοντας ο κ. Μπέος σχολίασε όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στο Καυταντζόγλειο :
"Νομίζω ότι αυτή η κωμωδία στον Ηρακλή πρέπει να σταματήσει επιτέλους, εδώ και χρόνια συμβαίνει αυτό, με λίγους φιλάθλους να μπαίνουν συνεχώς στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει και οι υπόλοιποι φίλοι του Ηρακλή να επέμβουν και να το σταματήσουν αυτό, επειδή όμως δεν είναι τωρινό φαινόμενο ίσως ο φίλος μου ο Αντώνης Ρέμος θα πρέπει να πάρει σκληρά μέτρα και να έρθει σε ρήξη αν χρειαστεί. Πρέπει επιτέλους να δείξουμε όλοι ωριμότητα και να σταματήσουμε τέτοια φαινόμενα, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Πρώτα εμείς οι παράγοντες, μετά οι υπόλοιποι όπως δημοσιογράφοι κτλ και τελευταίοι οι φίλαθλοι, αλλά πρέπει να γίνει οπωσδήποτε. Εγώ θέλω να λέω τα πράγματα με το όνομα τους και ίσως θα έπρεπε να βρεθεί κάποια στιγμή ένας διαιτητής που να μην αρχίσει το παιχνίδι όταν βλέπει τέτοια, σε οποιοδήποτε γήπεδο κι αν γίνεται. Μπράβο στον Σηφάκη για την στάση του πάντως"

Δεν υπάρχουν σχόλια: