Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Ανησυχία για Μπιζέρα, ανεβάζουν ρυθμό Γκαρσία και Κονσεϊσάο

Τον κίνδυνο να ξεμείνει από αμυντικούς αντιμετωπίζει ο Φερνάντο Σάντος! Μετά τους τραυματισμούς των Σνάουτσνερ, Τσιρίλο και Κοντρέρας, πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Τζόε Μπιζέρα, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στο δικέφαλο και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Μέχρι το επόμενο παιχνίδι της ομάδας (με Αστ. Τρίπολης), υπάρχει χρόνος για να αποθεραπευτεί ο παίκτης, ωστόσο η ανησυχία παραμένει, αφού εκτός του Μαλεζά δεν υπάρχει άλλος αξιόπιστος κεντρικός αμυντικός. Αν δεν πάνε καλά τα πράγματα, ο Σάντος θα καταλήξει στη λύση Σαβίνι για τη θέση του δεύτερου στόπερ.

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κονσεϊσάο και Γκαρσία, ανεβάζοντας ωστόσο ρυθμούς, δείχνοντας ότι σε σύντομο διάστημα θα είναι ξανά στη διάθεση του προπονητή τους. Απόντες ήταν οι διεθνείς Χαλκιάς, Φωτάκης και Κουτσιανικούλης καθώς και οι Σαβίνι και Τσιρίλο, που βρίσκονται στην Ιταλία για προσωπικές υποθέσεις τους.

Φιλικό με Πανσερραϊκό

Τέλος, προγραμματίστηκε για το Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, φιλικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο των Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: