Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Φωτάκης και η αγκαλιά του Οτο


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ηταν μία από τις σπάνιες φορές που ο Οτο Ρεχάγκελ φανέρωσε, ας μας επιτραπεί, συμπάθεια σε ποδοσφαιριστή του. Ηταν η στιγμή της παρουσίασης του "νέου" στην Εθνική, Γιώργου Φωτάκη, ως είθισται, πριν από τη χθεσινή προπόνηση εν προκειμένω, με τον «Οθωνα» να αγκαλιάζει τον άσο του ΠΑΟΚ και να τον παρουσιάζει στους συμπαίκτες του.

"Εχουμε έναν νέο παίκτη μαζί μας, τον Γιώργο. Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και να τον βάλουμε στο κλίμα της ομάδας" ήταν τα λόγια του Γερμανού, με τους διεθνείς να χαρίζουν ένα ζεστό χειροκρότημα στον Φωτάκη.

Νωρίτερα, το μεσημέρι, στη Βουλιαγμένη, δήλωνε ότι "εκπληρώνω ένα παιδικό μου όνειρο. Είναι θέμα προπονητή αν μου ζητηθεί να παίξω. Εγώ θέλω να το κάνω, να προσφέρω».

Στην προπόνηση, που παρακολούθησαν περίπου 100 φίλοι της Εθνικής στον Αγ. Κοσμά, ο Σαμαράς εγκατέλειψε στο... δεύτερο ημίχρονο του διπλού εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων στο κουντεπιέ από ένα χτύπημα στο σαββατιάτικο ματς με τη Σέλτικ. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ οι "μπλε" αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 με τους "πορτοκαλί". Δεν έδειξε κάτι για την 11άδα ο Οτο, που σκέφτεται τον Παπασταθόπουλο για δεξί μπακ χαφ, αλλά και τον Πατσατζόγλου, ενώ θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα παρατάξει τρεις στην άμυνα...


Δεν υπάρχουν σχόλια: