Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Αυξημένη η ζήτηση εισιτηρίων λόγω Μπολτ

Η επιβεβαίωση της παρουσίας του κορυφαίου σπρίντερ όλων των εποχών Γιουσέιν Μπολτ στον τελικό των Γκραν Πρι στίβου, που θα γίνει το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου στο Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης, εκτόξευσε το ενδιαφέρον των φιλάθλων της Μακεδονίας και μαζί την προπώληση των εισιτηρίων. Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί πάνω από 8 χιλ. εισιτήρια, κάτι που δείχνει την δίψα των φιλάθλων για το συγκεκριμένο γεγονός.

Μάλιστα οι διοργανωτές έχουν βάλει φτηνά εισιτήρια. Οι τιμές για το διήμερο των αγώνων είναι μόλις 7 ευρώ, ενώ για κάθε μέρα χωριστά οι τιμές είναι μόλις 5 ευρώ για την γενική είσοδο.

Οι αθλητές θα καταφθάσουν στη Θεσσαλονίκη την επόμενη βδομάδα από την Τετάρτη και ως την Παρασκευή, την μέρα δηλαδή που είναι προγραμματισμένες οι δυο σημαντικές συνεντεύξεις Τύπου. Της IAAF και του Τζαμαϊκανού σπρίντερ Γιουσέϊν Μπολτ.

Στην προεδρική σουίτα ο Μπολτ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Μπολτ θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 10/9.Την Παρασκευή 11/9, ο Τζαμαϊκανός αθλητής θα μεταβεί σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να φωτογραφηθεί και να μιλήσει στους μαθητές, που την ημέρα εκείνη θα έχουν αγιασμό.

Τον μεγάλο αθλητή θα συνοδεύσει πιθανότητα ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, που θα βρίσκεται εκείνο το τριήμερο στην πόλη της Θεσσαλονίκης για τους αγώνες του Γκραν Πρι.

Ο Γιουσέϊν Μπολτ θα καταλύσει στο ίδιο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και μάλιστα στην προεδρική σουίτα χωρίς να το ζητήσει ο ίδιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: