Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Στοπ στις μετακινήσεις!


Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.... Όταν αναμετρόνται μια ελληνική και μια τουρκική ομάδα, είναι λογικό η ατμόσφαιρα να... μυρίζει μπαρούτι. Έτσι, οι διοικήσεις του Παναθηναϊκού και της Γαλατασαράι ήρθαν σε συνεννόηση για να αποφύγουν τα χειρότερα. Όπως αποφασίστηκε λοιπόν, δεν θα υπάρξουν μαζικές μετακινήσεις οπαδών στα μεταξύ τους παιχνίδια για το Europa League.

Απλά, θα πάρουν ορισμένα εισιτήρια τα οποία θα είναι στα επίσημα του ΟΑΚΑ και του "Αλί Σάμι Γεν", για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της κάθε ομάδας όταν θα είναι φιλοξενούμενη. Κατά συνέπεια, η επίσκεψη των Τούρκων φανατικών της Γαλατά αναβάλλεται και την ερχόμενη Πέμπτη θα υπάρχουν (με ελάχιστες εξαιρέσεις στη θύρα των επισήμων) μόνο φίλοι του Παναθηναίκού στο εναρκτήριο ματς της διοργάνωσης.

Για τους "πράσινους" άλλωστε ο φόβος ήταν μεγάλος, καθώς η ομάδα είναι ήδη στην... μπούκα από την UEFA και σαφώς οι Τούρκοι θα αποτελούσαν "κόκκινο πανί" για τους οπαδούς του "τριφυλλιού".

Ο Περικλής Παπαπαναγής θα βρεθεί στην Τουρκία την Κυριακή και θα παρακολουθήσει αγωνιζόμενη την Γαλατά στο ντέρμπι με την Μπεσίκτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: