Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Νέο πρόβλημα στην Ξάνθη με Λουτσιάνο


Ο Λουτσιάνο με τη φανέλα της Ξάνθης Νέο πρόβλημα προέκυψε στις τάξεις της Skoda Ξάνθης με τον Λουτσιάνο. Ο Βραζιλιάνος ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό, κινδυνεύει να χάσει και αυτό με τον Εργοτέλη, καθώς έχει πυρετό. Μάλιστα την Παρασκευή δεν προπονήθηκε και έτσι η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Από κει και πέρα και ο Ζιέντσουκ παραμένει τραυματίας. Ο παίκτης συνεχίζει την θεραπεία του, αλλά λογικά δεν θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο.

Την ευκαιρία να μοιράσουν τις δικές τους ευχές ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς είχε το ποδοσφαιρικό τμήμα της Skoda Ξάνθης καθώς το πρωί της Παρασκευής επισκέφτηκε 5 Λύκεια της πόλης κατά την ώρα της τελετής του Αγιασμού καθώς οι σχολικές υποχρεώσεις για τους μαθητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και όχι μόνο άρχισαν.

Ο Γιώργος Κασναφέρης μαζί με τους προπονητές Κώστα Κωσταντινίδη, Παναγιώτη Γκουτσίδη, Αλέκο Μαλαδένη, Νεκτάριο Πατμάζογλου και τους ποδοσφαιριστές Παπαδημητρίου, Κωστούλα, Βάλλα, Κιντάνα, Μαρτσελίνιο, Λυμπερόπουλο, Σουάνη, Πόι, Σταθάκη και Ριζογιάννη βρέθηκαν στα σχολεία και είχανε την ευκαιρία να ευχηθούνε στους χιλιάδες μαθητές καλή σχολική χρονιά.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Αλέκος Μαλαδένης, που βρέθηκε στο 4ο Ενιαίο Λύκειο Ξάνθης μίλησε για την επίσκεψη της ομάδας στα σχολεία: "Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καλή σχολική με υγεία, δύναμη και κουράγιο ώστε να βγάλουν εις πέρας το δύσκολο έργο που έχουν καθένας από την πλευρά του. Η Σκόντα Ξάνθη τα τελευταία χρόνια βρίσκεται τα τελευταία χρόνια κοντά στους μαθητές είτε είναι Δημοτικό, Γυμνάσιο ή Λύκειο. Πρόκειται για πολύ καλή ενέργεια το να βρισκόμαστε στον χώρο τους και να ανταλλάσσουμε απόψεις ενώ παράλληλα μας δίνουν δύναμη για να συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω πως ο Βάλλας μαζί με τον Σουάνη το απόλαυσαν όσο και εγώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: