Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Στον πάγκο ο Ρίος


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Για πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος ο Λιονέλ Ρίος συμμετέχει στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για τον Κυριακάτικο (13/9, 16:45) δύσκολο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Ωστόσο ο Αργεντινός δεν αναμένεται να βρεθεί στην αρχική 11άδα, καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος από φυσική κατάσταση για να παίξει και στα 90 λεπτά.

Η προετοιμασία της πελοποννησιακής ομάδας ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί κι αμέσως μετά ο τεχνικός Μάριο Γκόμεζ ανακοίνωσε τους παίκτες που υπολογίζει για την αναμέτρηση με τον «δικέφαλο» του Βορρά.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι Ντεγκρά, Αναστασόπουλος, Λαζαρίδης, Μπαρτολίνι, Μαρσελάο, Αργυρόπουλος, Εστέβες, Ζεάν Κάρλος, Ουριμπάρι, Μπαστία, Καρντόσο, Έντερ, Ουντότζι, Καρέρα, Βίλτσες, Καούνος, Τσέζαρεκ και Ρίος.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Καβάλα, απουσιάζουν από την αποστολή ο τιμωρημένος Φυτανίδης και οι Ρόκας, Αποστολίδης, ενώ τέθηκαν στη διάθεση του προπονητικού τιμ επιστρέφοντας στην αποστολή της ομάδας οι Καούνος και Ζεάν Κάρλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: