Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Αποσύρθηκε για Φερναντίνιο

Α fernandinho_do_barueri_2.jpgΣτην αποκάλυψη ότι ο Ολυμπιακός απέσυρε τελικά το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Φερναντίνιο προέβη ο ίδιος ο Βραζιλιάνος άσος με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα. «Τελικά φαίνεται ότι δεν θα παίξω στον Ολυμπιακό», ήταν τα λόγια του παίκτη της Μπαρουέρι, ο οποίος μπορεί να επιβεβαίωση το ενδιαφέρον των δύο πλευρών, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η μεταγραφή τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο 24χρονος μέσος μίλησε στον «Πρωταθλητή» και σε ερώτηση για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό απάντησε: «Όχι δεν πρόκειται τελικά να έρθω στην Ελλάδα. Δεν θα παίξω στον Ολυμπιακό». Ο Φερναντίνιο εξήγησε ότι δεν έχει συμφωνήσει με κάποια άλλη ομάδα και πως δεν είναι αυτός ο λόγος για την αρνητική τροπή της ιστορίας.

«Όχι δεν συμφώνησα με άλλη ομάδα. Τουλάχιστον για την ώρα. Αυτό που έγινε είναι ότι ο Ολυμπιακός είχε κάνει μία πρόταση σε εμένα που την αποδέχθηκα, όπως θετικά απάντησε και η Μπαρουέρι από τη δική της πλευρά. Όμως ξαφνικά ο Ολυμπιακός απέσυρε την πρόταση του και έτσι σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις».

Ο Φερναντίνιο στη συνέχεια τόνισε ότι δεν έμαθε τους λόγους για αυτό που συνέβη. «Όχι δεν έμαθα. Δεν ξέρω γιατί η ελληνική ομάδα ενώ είχε κάνει την πρόταση ξαφνικά άλλαξε γνώμη», ενώ παραδέχτηκε ότι το θέμα ήταν περίπλοκο από τη στιγμή που μπλέχτηκαν πολλά πρόσωπα. «Ίσως αλλά εγώ ξέρω ότι είχε απαντήσει θετικά, γιατί ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό, να παίξω στην Ευρώπη».

Όσο για το μέλλον ο Βραζιλιάνος μέσος πρόσθεσε: «Έχω μία πρόταση από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και άλλη μία από τη Χέρτα Βερολίνου, αλλά έχουν ενδιαφερθεί και άλλες ομάδες από την Ευρώπη. Θα δούμε τι θα γίνει. Προς το παρόν θα παίξω πάλι με την Μπαρουέρι».

Από την πλευρά τους στον Ολυμπιακό μόλις ενημερώθηκαν για τις δηλώσεις του παίκτη σχολίασαν: «Πρόκειται για μια γελοία και μπερδεμένη υπόθεση, στην οποία υπάρχουν τέσσερις κάτοχοι δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, ένας απατεώνας δικηγόρος-μάνατζερ και ο ίδιος ο παίκτης που περιμένει να δει τι θα γίνει. Ειδικά η μία πλευρά που έχει τα δικαιώματα του παίκτη μας ζητάει παράλογα πράγματα και υπό αυτές τις συνθήκες εμείς δεν πρόκειται να προχωρήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: