Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Ρέινα: «Δύσκολος στόχος η κατάκτηση του τίτλου»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Η Λίβερπουλ δεν έχει ξεκινήσει καλά τις φετινές της υποχρεώσεις στην Πρέμιερ Λιγκ και οι «κόκκινοι» από νωρίς έχουν αρχίσει να…κυνηγάνε τους άμεσους αντιπάλους τους. Αυτό το γεγονός έχει απογοητεύσει τους πάντες μέσα στην ομάδα, κάτι που δήλωσε και ο τερματοφύλακας των «κόκκινων», Πέπε Ρέινα. «Νιώθω σαν να έχουμε παραιτηθεί ήδη από τους στόχους μας» δήλωσε ο Ισπανός γκολκίπερ στην «Guardian».

Ο 26χρονος πορτιέρο δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δεν βιώνουμε απλά την απογοήτευση, αλλά την παραίτηση από τους στόχους που είχαμε θέσει στο ξεκίνημα της σεζόν». Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του τόνισε ότι : « υπάρχει απογοήτευση μέσα στην ομάδα και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαθέτουν παίκτες οι οποίοι μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες. Εμείς δεν έχουμε τέτοια άτομα». Από την προηγούμενή ωστόσο δήλωση του, ο Ρέινα εξαίρεσε τους Τόρες και Τζέραρντ οι οποίοι όπως επισημαίνει «αποτελούν βαρόμετρο για την ομάδα».

Τελειώνοντας τις δηλώσεις του στην αγγλική εφημερίδα, ο πρώην γκολκίπερ των Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ δεν παρέλειψε να «πετάξει το μπαλάκι» στους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ, αναφορικά με τις μεταγραφές που (δεν) κάνουν: «Θα ήταν καλό οι ιδιοκτήτες να έκαναν μία οικονομική προσπάθεια. Εξαρτάται από τους ιδιοκτήτες και όχι από εμάς, να προσελκύσουν παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: