Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Ρήτρα προστασίας για Μπλάνκο


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Τώρα που είναι να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2013, ο Ισμαέλ Μπλάνκο διαβάζει στον ξένο Τύπο ότι δύο ιταλικές ομάδες ετοιμάζονται να του «ανοίξουν διάπλατα την πόρτα» του Καμπιονάτο!

Μεσοβδόμαδα ένα ιταλικό σάιτ έγραψε ότι οι Ρόμα και Τζένοα παρακολουθούν τον στράικερ της Ενωσης και ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του. Και χθες ήταν η σειρά της αργεντίνικης «Ole» να επαναλάβει αυτό το σενάριο, αναφέροντας και ποσά! «Ρόμα και Τζένοα είναι έτοιμες να δώσουν στην ΑΕΚ 10 εκατ. ευρώ», ανέγραφε χαρακτηριστικά!

Πέρυσι η τιμή πώλησης του Ισμαέλ Μπλάνκο είχε οριστεί από τη διοίκηση του Ντέμη Νικολαΐδη στα 5 με 6 εκατ. ευρώ. Φέτος η ΠΑΕ δεν έχει φανερώσει τις προθέσεις της, διότι πολύ απλά δεν βρέθηκε καμία ομάδα από το εξωτερικό για να βάλει... στον προβληματισμό τον Νίκο Θανόπουλο.
Σε ανύποπτο χρόνο ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει χαρακτηρίσει «σημαία» τον Μπλάνκο, επισημαίνοντας ότι «δεν πωλείται». Επίσης, από τον περασμένο Ιούλιο διαπραγματεύεται με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή την επέκταση της συνεργασίας τους (με καλύτερους οικονομικούς όρους) έως το 2013.

Κατά μία πληροφορία στο νέο συμβόλαιο του Μπλάνκο θα μπει και υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης με... οκταψήφιο αριθμό! Οπως τόνισε ο Ν. Θανόπουλος στην τελευταία συνέντευξη Τύπου... «έχουμε σχεδόν συμφωνήσει και θα στείλω άμεσα το συμβόλαιο στον μάνατζερ του Ισμαέλ για τις υπογραφές».
Στον αγωνιστικό τομέα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν τεράστια προσοχή στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ηρακλή, ο οποίος μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα.

Το καλό για τον προπονητή είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα (πλην του Καράμπελα) και το μόνο που του απομένει είναι να αποφασίσει στη σημερινή προπόνηση για τη συμμετοχή των Γιάχιτς, Γκερέιρο στο βασικό σχήμα. Οι ποδοσφαιριστές προέρχονται από ένα εξαντλητικό 6ήμερο με τις εθνικές τους ομάδες και ο Μπάγεβιτς θα «μετρήσει» τις δυνάμεις τους εν όψει του αυριανού αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: