Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Τζιμπούρ ο αδιόρθωτος...


Ο Ράφικ Τζιμπούρ στην προετοιμασία της ΑΕΚ στο Ζέεφελντ Καθυστερημένος κατά μισή ώρα εμφανίστηκε το απόγευμα στους Θρακομακεδόνες, ο Ράφικ Τζεμπούρ με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής του αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή. Κανονικά στην αποστολή Γκερέιρο και Νέμεθ. Τα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς για την ενδεκάδα και οι θέσεις που είναι υπό διεκδίκηση.

Σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε ο Ράφικ Τζεμπούρ, στην προπόνηση της Παρασκευής. Ο Αλγερινός επιθετικός άργησε να φτάσει στους Θρακομακεδόνες για την απογευματινή προπόνηση, πάνω απο μισή ώρα, με αποτέλεσμα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να μην τον υπολογίζει εν όψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Ηρακλή.

Ο τεχνικός της Ένωσης παρά το γεγονός οτι εφέτος δείχνει διατεθειμένος να μην ανεχτεί ανάλογα περιστατικά εφέτος απο τους παίκτες του, παρουσιάστηκε αρκετά ήρεμος, δείχνοντας πως περίμενε αργά ή γρήγορα μία τέτοια εξέλιξη... Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως οι παραπάνω εξελίξεις ήρθαν μία ημέρα μετά την ευκαιρία που έδειχνε να του δίνει ο "Ντούσκο", χρησιμοποιώντας τον έστω και για λίγο στο οικογενειακό διπλό της Πέμπτης.

Αναλυτικά την αποστολή, εν όψει του αγώνα με τον Ηρακλή, αποτελούν οι: Αραμπατζής, Σάχα, Γεωργέας, Καφές, Μάκος, Παυλής, Αραούχο, Ενσαλίβα, Ζεράλντο, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Γκερέιρο, Σκόκο, Μπλάνκο, Μαντούκα, Λεονάρντο, Ιορντάκε, Νέμεθ, Γιαχάγια. Σε ότι αφορά τον Νίκο Καράμπελα, η μετεγχειριτική του πορεία εξελίσσεται ομαλά και πιθανότατα αύριο θα πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς την Κυριακή, ο Σάχα θα καθίσει κάτω απο τα δοκάρια, ενώ σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Αραούχο, Χουανφράν στα άκρα και του Μαϊστόροβιτς στο κέντρο. Ο Ζεράλδο και ο Γιάχιτς διεκδικούν τη θέση του παρτενέρ του Σουηδού, ενώ στον άξονα θα φαβορί είναι οι Καφές και Μάκος. Πίσω απο τον Μπλάνκο, το πρώτο λόγο έχει ο Σκόκο, ενώ οι Λεονάρντο, Γκερέιρο, Νέμεθ και Μαντούκα διεκδικούν μία τις άλλες δύο θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: