Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Την Ίντερ θεωρεί φαβορί ο Φίγκο…


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Την ανυπομονησία του για την αναμέτρηση Ίντερ – Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της πρεμιέρας για την φάση των ομίλων του Champions League, εξέφρασε ο Λουίς Φίγκο. Δεν δίστασε μάλιστα να δηλώσει πως φαβορί για το συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρεί την Ίντερ.

Η συμφωνία της ιταλικής ομάδας με τον Σάμουελ Ετό, κάνουν τους «νερατζούρι» - κατά τον Φίγκο- το πιο ισχυρό σύνολο στο φετινό Champions League. Ερωτηθείς ο Πορτογάλος για το αν η Μπαρτσελόνα είναι εκ των φαβορί της φετινής διοργάνωσης, η απάντησή του στην «El Mundo Deportivo» ήταν μάλλον ξεκάθαρη: «Η ομάδα που θα κατακτήσει το Champions League είναι η Ίντερ. Οι παίκτες της έχουν αποκτήσει ευρωπαϊκή εμπειρία τα τελευταία χρόνια, ενώ μέσα στην μεταγραφική περίοδο η ομάδα έκανε κάποιες πολύ σημαντικές προσθήκες».

Σημαντικότερη όλων των προσθηκών, ο Φίγκο θεωρεί αυτή του Σάμουελ Ετό, του οποίου δεν παρέλειψε να «πλέξει» το εγκώμιο: «Ανυπομονούμε να δούμε τι μπορεί να κάνει στο Μιλάνο ο Ετό. Πιστεύω πως η μεταγραφή του αποτελεί πολύ σημαντική κίνηση για τους πρωταθλητές Ιταλίας. Ο Ετό και ο Ιμπραΐμοβιτς αποτελούν δύο τελείως διαφορετικούς τύπους παίκτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: