Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Ετοιμη για την πρώτη νίκη η Λάρισα


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον πάγκο της Λάρισας Η Λάρισα θα υποδεχτεί το Σάββατο τον Ατρόμητο, με στόχο φυσικά να πάρει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ έχει μόλις ένα βαθμό από την ισοπαλία στην πρεμιέρα στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα, ενώ στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι της, γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Πλέον ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει τονίσει στους παίκτες του ότι πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Αλλωστε αυτό είναι και απαίτηση του κόσμου, προκειμένου να μην φύγει με βαθμό ή βαθμούς και ο πρώην τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα σημαντικά προβλήματα. Γιαννακόπουλος και Ιγκλέσιας συνεχίζουν να αισθάνονται ενοχλήσεις, όμως τελικά είναι στην αποστολή.

Οι παίκτες που την απαρτίζουν είναι οι: Μάλαρζ, Σέρεμετ, Μπουκουβάλας, Μελίσσης, Νταμπίζας, Ααράμπ, Τριποτσέρης, Βενετίδης, Κατσιαρός, Ντέλσον, Ρομέου, Ιγκλέσιας, Βλασόπουλος, Τουάμα, Μετίν, Σίμιτς, Γιαννακόπουλος, Αμπουχατζίρα, Ντε Νίγκρις, Κάσας.

Μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αναμένεται να πάρει και τις αποφάσεις της η διοίκηση της ομάδας, σχετικά με την κόντρα που έχει προκύψει μεταξύ της τεχνικής ηγεσίας και του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: